• Dr. Radu Drasovean - Chirurgia Generala

  Dr. Radu Drasovean - Chirurgia Generala

  Doctor Radu Drasovean este Coordonatorul Blocului Operator al Spitalului Medicover Cluj. Este medic primar chirurgie generala cu 18 ani de experienta clinica si este doctor in stiinte medicale, asistent universitar la Univeristatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj, catedra Chirurgie 1. Va invitam in cele ce urmeaza sa il cunoasteti mai bine.
 • Dr. Mohammed Zejly

  Dr. Mohammed Zejly - Beneficiile chirurgiei endoprotetice

  Domnul doctor Mohammed Zejly, a ales sa practice medicina in Romania, avandu-l ca mentor pe domnul Conf. Univ. Dr. Adrian Todor. Acesta este medic specialist Ortopedie-Traumatologie si ne vorbeşte despre domeniile sale de interes şi beneficiile chirurgiei endoprotetice a şoldului şi a genunchiului in reducerea durerii post operatorie şi recuperarea cat mai rapida in urma interventiilor. Aceseaza...
 • Dr. Gabriel Lazar

  Dr. Gabriel Lazar - Despre Chirurgie și Ginecologia Oncologica

  Dr. Gabriel Lazar este medic primar Chirurgie Generala, iar recent s-a alaturat echipei chirurgicale a Spitalului Medicover Cluj. Incepand cu anul 2005, acesta detine supraspecializare in chirurgie oncologica si ginecologie oncologica. In cei 25 de ani de activitate a efectuat peste 12 000 de interventii chirurgicale, fiind caracterizat de inalt profesionalism, respect fata de pacient si atentie...
 • Conf. Dr. Adrian Todor si echipa sa

  Conf. Dr. Adrian Todor si echipa sa

  Suntem incantati ca domnul Conf. Dr. Adrian Todor s-a alaturat echipei Spitalului Medicover Cluj. In materialul urmator va prezentam viziunea sa asupra Chirurgiei Ortopedice, dar si detallii privind activitatea echipei sale in cadrul Spitalului nostru.
 • Introducere, Dr. Radu Tudor Motocu

  Introducere, Dr. Radu Tudor Motocu

  Directorul Medical al Spitalului Medicover Cluj, doctor Radu Tudor Motocu, este un reputat medic chirurg clujean, specialist in chirurgia bariatrica. Medicul si omul Radu Motocu este o fire energica, o personalitate calda care pune binele si siguranta pacientului pe primul loc si care intelege importanta muncii in echipa.