Chirurgia Ginecologie Oncologica

Cuprins:

Cuprins:

Abordarea tumorilor din sfera genitala precum și a tumorilor în general se face în contextul competentei de ginecologie și chirurgie oncologica in cadrul specialitatii de ginecologie sau chirurgie.

Principiile chirurgiei oncologice se referă la abordul tumorilor primare și a eventualelor metastaze regionale și la distanță.  Practic acest lucru se referă la modul în care sunt realizate interventiile chirurgicale in asa fel incat sa se asigure marginile de rezecție negative, abordul ganglionilor limfatici din jurul tumorii dar și a metastazelor la distanță.

In cadrul Spitalului Medicover Cluj echipa noastra de medici chirurgi, cu competente in Chirurgia si Ginecologie Oncologica, ofera pacientelor sale proceduri de diagnostic si tratament chirurgical in afectiuni gine-oncologice.

Tipuri de cancer tratate:

  • Cancerul de col uterin
  • Cancerul de corp uterin
  • Cancerul ovarian
  • Cancerul vulvar

Programare Online

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Medicii Spitalului Medicover Cluj au pregatirea si experienta necesare utilizarii tehnicilor chirurgicale moderne, intr-o maniera minim-invaziva: laparoscopica si asistata robotic daVinci. Chirurgia robotica reprezinta cea mai avansata forma de chirurgie minim-invaziva la ora actuala.

Chirurgia minim-invaziva aduce numeroase beneficii pacientelor noastre, cum ar fi: recuperarea rapida, un risc minim de complicatii, perioada de spitalizare mai mica si un proces de vindecare mult mai scurt.

Atat indicatia de tratament cat si decizia terapeutica post-chirurgicala este luata in comitete multidisciplinare, cu participara profesionistilor din oncologie medicala si radioterapie. Astfel pacientii beneficiaza intradevar de indicatia si tratamnetul multidisciplinar al bolii canceroase.

Dr. Gabriel Lazar - Despre Chirurgie si Ginecologia Oncologica

Echipa Medicala

  • Dr. Gabriel Lazar – medic primar chirurg, competenta in chirurgie si ginecologie oncologica
  • Dr. Irina Holt medic specialist obstetrica si ginecologie, competenta in chirurgie laparoscopica

Interventii