Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa de studiul fiziologiei si patologiei sistemului genital (organele sexuale) al femeii. 

22 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, Arabic
Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Competente in: Colposcopie Ultrasonografie Obstetricala si Ginecologica
Vezi profil
Catalina-Alis Alexandru
10 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Pipera Medicover
Competente in: Colposcopie Ecografie san Ultrasonografie Obstetricala si Ginecologica
Vezi profil
Maria-Bianca Anca-Stanciu
37 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica The Bridge Medicover
Dr Anca-Stanciu Bianca este medic specialist Obstetrica-ginecologie si are competenta in ultrasonografie obstetricală și ginecologică, histeroscopie si colposcopie.
Vezi profil
Hamid Reza Ayatollahi
506 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover
Dr. Hamid Reza Ayatollahi este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Ecografie ginecologica, Colposcopie si supraspecializare in Medicina maternofetala.
Vezi profil
Georgeta Badea

Ginecologie
English
Maternitatea Medicover
Competente : Ecografie in Obstetrica-Ginecologie Laparoscopie ginecologica Colposcopie si citodiagnostic Activitate medicala: Supravegherea sarcinii normale si...
Vezi profil
Cristina-Gabriela Balasan
178 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie, Obstetrică
English
Clinica Timisoara Medicover
Dr. Cristina-Gabriela Balasan este medic specialist de Obstetrica-Ginecologie si are competenta in Ultrasonografie obstetricala si ginecologica.
Vezi profil
Elena Roxana Banica
287 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French, Italian, Spanish, Russian
Maternitatea Medicover
Dr. Elena Roxana Banica este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Este membru al Colegiului Medicilor din Marea Britanie, Societatii Internationale de Cancer...
Vezi profil

Ginecologie
English, French
Clinica Iasi Medicover
Borbely Alexandru Berei

Ginecologie
Spital Medicover Cluj
Competente in: Ecografie obstetricala si ginecologica PRP si laserterapie vaginala
Vezi profil
Maria Ruxandra Blacioti

Ginecologie
English, French
Centrul de sanatate a femeii
Cristina Blaga
77 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French
Clinica Cluj Republicii Medicover
Dr. Cristina Blaga este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie cu peste 5 ani de de experienta in domeniul medical. Are competenta in Ultrasonografie obstetricala si...
Vezi profil
Diana Bodean
236 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, French
Clinica Cluj Republicii Medicover ,   Clinica Cluj Liberty Medicover
Dr. Diana Bodean este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie cu peste 4 ani de experienta in domeniul medical. Este membru al Societatii Internationale in Ultrasonografie...
Vezi profil

Ginecologie
Maternitatea Medicover
Dr. Cristina Daniela Boitan este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in ecografie ginecologica si Colposcopie.
Vezi profil
Ioan Boleac

Ginecologie, Obstetrică
Maternitatea Medicover
Dr. Ioan Boleac este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in tratamentul infertilitatii cuplurilor si reproducere umana asistata/fertilizare in...
Vezi profil
Alina Bordea

Ginecologie
Maternitatea Medicover
Lista medicilor pentru: Ginecologie