Cardiologia este specialitatea medicala care se ocupa cu studiul fiziologiei si patologiei inimii, precum si a bolilor de sange.

Iuliana Ardeleanu

Cardiologie
English, French
Clinica Iasi Medicover
Membru in: Societatea Europeana de Cardiologie Societatea Romana de Cardiologie
Vezi profil
Elena Beganu
18 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Spitalul Medicover Pipera
Arii de interes:  cardio-oncologie: experienta in managementul cardiologic al pacientului oncologic  in conformitate cu Ghidul de cardiooncologie al Societatii Europene de...
Vezi profil
Ana Georgiana Berescu Bucheru
179 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
English
Clinica Pipera Medicover
Dr. Ana-Georgiana Berescu-Bucheru este medic specialist cardiolog cu competenta in ecocardiografie. 
Vezi profil
Gabriela Bicescu
36 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Clinica The Bridge Medicover
Dr. Gabriela Bicescu este medic primar in Cardiologie. Are competenta in Ecocardiografie, EKG de efort, monitorizare holter EKG, monitorizarea tensiunii arteriale.
Vezi profil
Raluca Birzu
223 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
Dr. Raluca Birzu este medic primar in Cardiologie. Are competenta in Ecografie cardiaca si vasculara. Este membru al Societatii Romane de Cardiologie si al Asociatiei Europene in...
Vezi profil
30 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
English
Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Ildiko Boanta

Cardiologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Boanta Ildiko Melania este medic primar cardiologie si are competente in somnologie si ecocardiografie generala.
Vezi profil
Mihaela-Ioana Bolog
37 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Clinica Victoria Medicover
Dr Bolog Mihaela Ioana este medic primar cardiolog, medic primar medicina interna, cu peste 25 ani de experienta in domeniul medical.
Vezi profil
Vladimir Bratu

Cardiologie
Clinica The Bridge Medicover
Oana Andreea Breaz
384 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
English
Clinica Victoria Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Dr. Oana Andreea Breaz este medic specialist in Cardiologie cu peste 6 ani de experienta in domeniul medical si experienta in supravegherea pe termen lung a pacientilor cu...
Vezi profil
Ion Victor Bruckner

Cardiologie, Medicină internă
Clinica Victoria Medicover
Dr. Ion Victor Bruckner este medic primar de Cardiologie si Medicina Interna cu experienta de 53 de ani in sectorul public si 18 ani in sectorul privat de sanatate. Are...
Vezi profil
Irina Burian

Cardiologie
POLARIS
Iuliana-Cristina Calmac
190 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie pediatrica, Pediatrie
English
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Iuliana-Cristina Calmac este medic primar in Pediatrie. Are competenta in Ecocardiografie generala, Ultrasonografie generala si este consultant in alaptare certificat IBCLC.
Vezi profil
Daniela Ceptureanu
15 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Daniela Ceptureanu este medic specialist in Cardiologie cu experienta de peste 5 ani in domeniul medical. Are competenta in Ecografie de cord si Ecografie Doppler carotidian.
Vezi profil
Gabriela-Denisa Chira

Cardiologie
English
Clinica Pipera Medicover
Competente: electrocardiograma ecocardiografie test ECG de efort test de efort cardiopulmonar Holter ECG si TA
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Cardiologie