• Anxietate, depresie si dependente - cele mai frecvente patologii

  Anxietate, depresie si dependente - cele mai frecvente patologii

  Suntem persoane active, lucram multe ore pe zi, avem de indeplinit multe sarcini la locul de munca, in familie, la scoala copiilor. Stresul la care suntem supusi in fiecare zi are un impact negativ care ne afecteaza fizic si psihic.
 • Poligrafia ventilatorie nocturna

  Poligrafia ventilatorie nocturna

  Sindromul de apnee obstructiva in somn este un diagnostic tot mai frecvent intalnit. Obezitatea si problemele ORL (obstructie nazala, hipertrofia luetei) sunt principalii factori care determina ingustarea faringelui in timpul somnului si aparitia sforaitului si a unor pauze respiratorii in timpul somnului.
 • acneea

  Acneea, factorii de dezvoltare si tratament

  Acneea vulgara reprezinta o patogeneza multifactoriala provocata de genetica.
 • peeling

  Alege tratamentul cu peeling chimic potrivit tenului tau

  Peeling-ul chimic este o metoda neinvaziva pentru intretinerea pielii in procesul de imbatranire, solutionand problema porilor dilatati, a petelor pigmentate, a pistruilor si leziunilor pielii prin folosirea unei solutii chimice care indeparteaza straturile superficiale ale pielii.
 • peeling chimic

  PEELING CHIMIC: ce este si cand se recomanda?

  Stiai ca problemele tenului precum ridurile fine, hiperpigmentarea cauzata de expunerea la soare (petele maronii) sau cicatricile post-acnee pot fi tratate cu ajutorul peelingului chimic?
 • fotoprotectia

  Fotoprotectia. Ce trebuie sa stii pentru o piele sanatoasa

  Expunerea la soare este unul dintre cele mai controversate subiecte ale lumii moderne. Cine nu isi doreste un bronz perfect? In fuga noastra dupa el, ne expunem necontrolat la soare, iar pielea noastra ia contact direct cu razele UV.
 • retete bebelusi

  Retete gustoase pentru bebelusi

  Descopera mai jos cateva idei de retete pentru cei mici cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 luni si alimentele recomandate.
 • punctia

  Punctia - solutia in cazul nodulilor tiroidieni

  Nodulii tiroidieni reprezinta o patologie frecvent intalnita in tara noastra, dar si in afara ei.
 • scolar

  Pregateste-ti copilul pentru prima zi de gradinita sau scoala

  Prima zi de gradinita este o incercare grea atat pentru parinti, cat si pentru copil. Parintii trebuie sa ii explice din timp copilului ca urmeaza o schimbare in viata lui si sa ii descrie in detaliu ce inseamna gradinita si sa evidentieze lucrurile pozitive care il incurajeaza si ii starnesc curiozitatea cum ar fi faptul ca urmeaza sa se joace cu copii de varsta lui, ca va avea jucarii noi si va...
 • canicula

  Efectele caniculei asupra organismului

  Expunerea la temperaturi crescute poate determina o alterare a mecanismelor care regleaza temperatura interna si reducerea tolerantei la caldura. Pentru Romania, vremea caniculara se declara atunci cand temperaturile maxime ating sau depasesc 35 grade in timpul zilei si se situeaza in jurul a 20 grade, sau peste acest prag, noaptea. Organismul uman poate suferi in timpul caniculei prin pierdere de...