• Acneea, factorii de dezvoltare și tratament

  Acneea, factorii de dezvoltare și tratament

  Acneea vulgară reprezintă o patogeneză multifactorială provocată de genetică.
 • Alege tratamentul cu peeling chimic potrivit tenului tău

  Alege tratamentul cu peeling chimic potrivit tenului tău

  Peeling-ul chimic este o metodă neinvazivă pentru întreținerea pielii în procesul de îmbătrânire, soluționând problema porilor dilatați, a petelor pigmentate, a pistruilor și leziunilor pielii prin folosirea unei soluții chimice care îndepărtează straturile superficiale ale pielii.
 • PEELING CHIMIC: ce este și când se recomandă?

  PEELING CHIMIC: ce este și când se recomandă?

  Știai că problemele tenului precum ridurile fine, hiperpigmentarea cauzată de expunerea la soare (petele maronii) sau cicatricile post-acnee pot fi tratate cu ajutorul peelingului chimic ?
 • Fotoprotecția. Ce trebuie să știi pentru o piele sănătoasă

  Fotoprotecția. Ce trebuie să știi pentru o piele sănătoasă

  Expunerea la soare este unul dintre cele mai controversate subiecte ale lumii moderne. Cine nu își dorește un bronz perfect? În fuga noastră după el, ne expunem necontrolat la soare, iar pielea noastră ia contact direct cu razele UV.
 • Rețete gustoase pentru bebeluși

  Rețete gustoase pentru bebeluși

  Descoperă mai jos câteva idei de rețete pentru cei mici cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 luni și alimentele recomandate.
 • Puncția - soluția în cazul nodulilor tiroidieni

  Puncția - soluția în cazul nodulilor tiroidieni

  Nodulii tiroidieni reprezintă o patologie frecvent întâlnită în țară noastră, dar și în afară ei.
 • Pregătește-ți copilul pentru prima zi de grădiniță sau școală

  Pregătește-ți copilul pentru prima zi de grădiniță sau școală

  Prima zi de grădiniță este o încercare grea atât pentru părinți, cât și pentru copil. Părinții trebuie să îi explice din timp copilului că urmează o schimbare în viață lui și să îi descrie în detaliu ce înseamnă grădiniță și să evidențieze lucrurile pozitive care îl încurajează și îi stârnesc curiozitatea cum ar fi faptul că urmează să se joace cu copii de vârsta lui, că va avea jucării noi și va...
 • Efectele caniculei asupra organismului

  Efectele caniculei asupra organismului

  Expunerea la temperaturi crescute poate determina o alterare a mecanismelor care reglează temperatura internă și reducerea toleranței la căldură. Pentru România, vremea caniculară se declară atunci când temperaturile maxime ating sau depășesc 35 grade în timpul zilei și se situează în jurul a 20 grade, sau peste acest prag, noaptea. Organismul uman poate suferi în timpul caniculei prin pierdere de...
 • Program de parenting - cursul de educație prenatală

  Program de parenting - cursul de educație prenatală

  De abia v-ați obișnuit cu gândul că veți fi părinți și încercați să vă informați despre ce înseamnă acest lucru. Rolul de părinte este cel mai important din viață fiecărui om, de aceea ar trebui să aflați tot ce implică sarcina, nașterea și îngrijirea nou născutului direct de la specialiști.
 • Mezoterapie - tratamentul în lupta cu celulita, vergeturile sau căderea părului

  Mezoterapie - tratamentul în lupta cu celulita, vergeturile sau căderea părului

  Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical ce implică injectări multiple în mezoderm cu substanţe farmaceutice, vitamine şi alte ingrediente.