• Cifoza și scolioza la copii - de ce apar și cum se tratează

  Cifoza și scolioza la copii - de ce apar și cum se tratează

  Cazurile de cifoza și de scolioză la copii au crescut în ultimii ani.
 • Despre uretrită, simptome, cauze

  Despre uretrită, simptome, cauze

  Uretrita este una dintre bolile care îți pot afecta viața sexuală. Pentru că o viață sexuală împlinită are o legătură strânsă cu starea ta de sănătate, pe lângă alimentația sănătoasă, somnul și reducerea stresului, este recomandat să mergi periodic la medicul urolog pentru a preveni apariția unor boli care provin, de foarte multe ori, din boli cu transmitere sexuală.
 • Gripa - simptome, tratament și prevenție

  Gripa - simptome, tratament și prevenție

  Gripa este o boală respiratorie și este determinată de virusurile gripale umane, care infectează căile respiratorii. În fiecare an afectează de la 5 la 15% din populație.
 • Fisura anală - simptome, prevenție și tratament

  Fisura anală - simptome, prevenție și tratament

  Știai că 11% dintre femei pot dezvolta fisuri anale în timpul nașterii? fisurile anale pot afecta pe oricine, indiferent de vârstă.
 • endometrioza simptome

  Totul despre endometrioză – ce este, care sunt simptomele și cum se tratează

  Știai că endometrioza afectează aproximativ 30-40% dintre femeile din întreaga lume? conform specialiștilor, ar afecta mai mult de o jumătate de milion de femei din România și este deseori diagnosticată și tratată greșit, având ca urmare infertilitatea. Deși endometrioza se situează pe locul 2 în topul afecțiunilor ginecologice în foarte multe țări din Europa, este încă o boală puțin cunoscută. Una...
 • Abcesul anal - ce este și cum se tratează

  Abcesul anal - ce este și cum se tratează

  Abcesul ano-perianal este o urgență majoră atât prin evoluție cât și prin complicațiile locale sau generale care pot să apară. Cu cât se intervine mai repede înainte de debutul bolii, vindecarea este mai probabilă iar riscul de cronicizare, adică riscul de a dezvolta o fistulă se reduce.
 • Hemoroizii - simptome, prevenție și tratament

  Hemoroizii - simptome, prevenție și tratament

  Știai că peste 50% din populația planetei suferă de hemoroizi? femeile însărcinate sunt predispuse la dezvoltarea hemoroizilor și mai ales la complicațiile acestora
 • Simptome Diabet

  Simptome Diabet

  În multe cazuri, diabetul este diagnosticat destul de târziu, pentru că bolnavii nu cunosc simptomele acestei boli și le trec cu vederea. Multe dintre aceste manifestări nu indică o problemă medicală serioasă.