• Fisura anală - simptome, prevenție și tratament

  Știai că 11% dintre femei pot dezvolta fisuri anale în timpul nașterii? fisurile anale pot afecta pe oricine, indiferent de vârstă.
 • Totul despre endometrioză – ce este, care sunt simptomele și cum se tratează

  Știai că endometrioza afectează aproximativ 30-40% dintre femeile din întreaga lume? conform specialiștilor, ar afecta mai mult de o jumătate de milion de femei din România și este deseori diagnosticată și tratată greșit, având ca urmare infertilitatea. Deși endometrioza se situează pe locul 2 în topul afecțiunilor ginecologice în foarte multe țări din Europa, este încă o boală puțin cunoscută. Una...
 • Abcesul anal - ce este și cum se tratează

  Abcesul ano-perianal este o urgență majoră atât prin evoluție cât și prin complicațiile locale sau generale care pot să apară. Cu cât se intervine mai repede înainte de debutul bolii, vindecarea este mai probabilă iar riscul de cronicizare, adică riscul de a dezvolta o fistulă se reduce.
 • Hemoroizii - simptome, prevenție și tratament

  Știai că peste 50% din populația planetei suferă de hemoroizi? femeile însărcinate sunt predispuse la dezvoltarea hemoroizilor și mai ales la complicațiile acestora
 • Simptome Diabet

  Simptome Diabet

  În multe cazuri, diabetul este diagnosticat destul de târziu, pentru că bolnavii nu cunosc simptomele acestei boli și le trec cu vederea. Multe dintre aceste manifestări nu indică o problemă medicală serioasă.