• Cand sa mergi la o consultatie de nutritie

  Cand sa mergi la o consultatie de nutritie

  Dieta echilibrata reprezinta cheia succesului atunci cand vine vorba de starea ta de sanatate. O dieta echilibrata si personalizata te poate ajuta sa atingi unul din cele mai mari obiective pe care ti le-ai setat: acela de a avea o greutate perfecta si potrivita pentru inaltimea ta. Vizita la un nutritionist-dietetician este cea care te poate ajuta sa iti atingi acest obiectiv. Dar cum te poate ajuta...
 • Informatii utile despre Gripa si COVID-19

  Informatii utile despre Gripa si COVID-19

  Noul coronavirus afecteaza in mod disproportionat populatiile vulnerabile, inclusiv persoanele in varsta si cele cu boli cronice, cum ar fi diabetul, si boli de inima si plamani.
 • Mamografia digitala cu tomosinteza – avantaje si recomandari

  Mamografia digitala cu tomosinteza – avantaje si recomandari

  Mamografia digitala este o metoda imagistica prin care se depisteaza neoplasmul mamar, indicata ca investigatie obligatorie femeilor cu varste de peste 40 de ani.
 • Simptome Coronavirus

  Simptome Coronavirus

  Dupa datele la dispozitie, majoritatea persoanelor infectate cu noul coronavirus, stiintific denumit SARS-CoV-2, trec peste acest episod fara mari dificultati, ca si cum ar fi doar o viroza de sezon.
 • Ghidul tau despre Coronavirus

  Ghidul tau despre Coronavirus

  Misiunea Medicover se traduce prin grija permanenta pentru sanatatea ta si a celor dragi tie. De aceea, ne-am concentrat atentia spre un ghid despre Coronavirus, care sa raspunda tuturor intrebarilor tale.
 • Coronavirus este o infectie despre care trebuie sa stim mai multe

  Coronavirus este o infectie despre care trebuie sa stim mai multe

  Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca boli, de la raceala comuna, pana la boli mai severe, cum ar fi sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) si sindromul respirator acut sever (SARS-CoV)
 • Coronavirus – Sarcina si nasterea

  Coronavirus – Sarcina si nasterea

  Chiar daca nu se poate spune cu certitudine ca femeile insarcinate au un grad mai mare de risc de complicatii odata infectate cu coronavirusul SAR-CoV-2, stim ca orice viroza sau infectie respiratorie le-ar putea afecta, date fiind schimbarile pe care organismul lor le parcurge.
 • Coronavirus si afectarea tractului respirator

  Coronavirus si afectarea tractului respirator

  Corpul uman are doua porti mari de intrare catre tractul respirator: nas si gat. De aceea este atat de important sa nu ducem mainile nespalate la nas si la gura.
 • Copiii si infectia cu Coronavirus

  Copiii si infectia cu Coronavirus

  Chiar daca ei par cea mai putin afectata categorie in ceea ce priveste infectarea cu noul coronavirus, SARS-CoV-2 ii poate pune in pericol pe cei care sufera de o serie de afectiuni, iar imunitatea le este foarte scazuta.
 • Cum te afecteaza Coronavirus daca ai afectiuni respiratorii

  Cum te afecteaza Coronavirus daca ai afectiuni respiratorii

  COVID-19 este boala cauzata de noul coronavirus, denumit stiintific SARS-CoV-2. Virusul a aparut initial in orasul Wuhan, din provincia Hubei, in China si s-a raspandit rapid la nivel global. Deoarece este un virus nou aparut, cunoasterea asupra sa si asupra COVID-19 este in dinamica, pe masura ce noi date sunt validate si publicate.