• Mamografia digitala cu tomosinteza – avantaje si recomandari

  Mamografia digitala cu tomosinteza – avantaje si recomandari

  Mamografia digitala este o metoda imagistica prin care se depisteaza neoplasmul mamar, indicata ca investigatie obligatorie femeilor cu varste de peste 40 de ani.
 • Simptome Coronavirus

  Simptome Coronavirus

  Dupa datele la dispozitie, majoritatea persoanelor infectate cu noul coronavirus, stiintific denumit SARS-CoV-2, trec peste acest episod fara mari dificultati, ca si cum ar fi doar o viroza de sezon.
 • Ghidul tau despre Coronavirus

  Ghidul tau despre Coronavirus

  Misiunea Medicover se traduce prin grija permanenta pentru sanatatea ta si a celor dragi tie. De aceea, ne-am concentrat atentia spre un ghid despre Coronavirus, care sa raspunda tuturor intrebarilor tale.
 • Coronavirus este o infectie despre care trebuie sa stim mai multe

  Coronavirus este o infectie despre care trebuie sa stim mai multe

  Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca boli, de la raceala comuna, pana la boli mai severe, cum ar fi sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) si sindromul respirator acut sever (SARS-CoV)
 • Coronavirus – Sarcina si nasterea

  Coronavirus – Sarcina si nasterea

  Chiar daca nu se poate spune cu certitudine ca femeile insarcinate au un grad mai mare de risc de complicatii odata infectate cu coronavirusul SAR-CoV-2, stim ca orice viroza sau infectie respiratorie le-ar putea afecta, date fiind schimbarile pe care organismul lor le parcurge.
 • Coronavirus si afectarea tractului respirator

  Coronavirus si afectarea tractului respirator

  Corpul uman are doua porti mari de intrare catre tractul respirator: nas si gat. De aceea este atat de important sa nu ducem mainile nespalate la nas si la gura.
 • Copiii si infectia cu Coronavirus

  Copiii si infectia cu Coronavirus

  Chiar daca ei par cea mai putin afectata categorie in ceea ce priveste infectarea cu noul coronavirus, SARS-CoV-2 ii poate pune in pericol pe cei care sufera de o serie de afectiuni, iar imunitatea le este foarte scazuta.
 • Cum te afecteaza Coronavirus daca ai afectiuni respiratorii

  Cum te afecteaza Coronavirus daca ai afectiuni respiratorii

  COVID-19 este boala cauzata de noul coronavirus, denumit stiintific SARS-CoV-2. Virusul a aparut initial in orasul Wuhan, din provincia Hubei, in China si s-a raspandit rapid la nivel global. Deoarece este un virus nou aparut, cunoasterea asupra sa si asupra COVID-19 este in dinamica, pe masura ce noi date sunt validate si publicate.
 • nanoduct

  Testul transpiratiei cu Nanoduct

  Testul transpiratiei este metoda standard de diagnosticare a fibrozei chistice, cea mai frecventa boala genetica a rasei caucaziene. Este un test usor de facut, se poate repeta la nevoie si nu are riscuri. De regula, acest test se efectueaza copiilor de orice varsta, de peste 2 luni, suspecti de fibroza chistica (sau mucoviscidoza) sau pentru a scoate din discutie aceasta boala in cazurile de...
 • tratament gerovital

  Tratamentul Gerovital H3

  Gerovital H3, descoperirea Anei Aslan, prezentata in 1956, la Congresul Therapiewoche de la Karlsruhe si apoi la Congresul European de Gerontologie de la Basel, este un tratament de preventie a imbatranirii celulare, adica la nivelul intregului organism.