E simplu să te programezi în rețeaua Medicover

Știm cât de important este pentru tine  te programezi cât mai repede la un medic pentru sfaturi medicale. Acum este mai ușor  te programezi online din Contul Meu, din aplicație sau la Call-Center Medicover.

 

Programare pentru consultații

Online

Intră pe www.medicover.ro la secțiunea Contul meu, unde ți se va cere CNP și MRN (codul tău de abonat unic Medicover). Poți să te programezi deja la consultație.
 
La prima vizită în clinicile Medicover vei primi o parolă unică pentru “Contul meu”, care îți va oferi acces la rezultatele analizelor sau investigațiilor, la recomandările medicului, precum și la tratamentul prescris.
 

Telefonic

  • pentru București: la Call Center 021 9896, de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00, și sâmbătă, între orele 08:00 – 15:00
  • pentru clinicile Medicover din țară - direct în recepția clinicii
  • pentru programări în clinicile partenere, te rugăm să intri pe www.medicover.ro la secțiunea clinici partenere și vei găsi datele de contact utile
  • revenirile la control pot fi programate și în recepție sau de către medicul curant

Anulare programare!

Arată grijă față de ceilalți! Dacă nu poți ajunge la o consultație anunță-ne cu cel puțin 24 ore înainte și altcineva poate beneficia de îngrijirea medicilor noștri!