Urologie Bucuresti

Echipa medicala din cabinetele de urologie din București o poti vedea mai jos. Pretul consultatiei la urologie incepe de la 200 de lei. Sunt disponibile pentru programari la Urologie in Bucuresti aplicatia Medicover Romania, platforma Contul Meu Medicover dar si numarell de telefon al clinicilor.

Servicii de urologie in Bucuresti disponibile in clinicile de mai jos:

  • Dilatatie uretrala
  • Masaj prostatic
  • Tuseu rectal
  • Ecografie testiculara

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

BOGDAN GUSANU

Urologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Lucian Boris Batir-Maciopol

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
Bogdan Sandu

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
Emanuel-Boris Alexandrescu

Urologie
English
Clinica The Bridge Medicover
Dan Stefan Diaconescu

Urologie
English, French
Clinica Victoria Medicover

Urologie
English
Clinica The Bridge Medicover

Urologie
English
Clinica Pipera Medicover

Urologie
Spital Medicover

Urologie
Clinica Oregon Park Medicover