Vezi mai jos echipa medicala de Ginecologie din Ploiesti. Fa-ti o programare la ginecologie in Ploiesti direct de pe site sau suna la clinica pentru informatii suplimentare.

Hamid Reza Ayatollahi
506 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover
Dr. Hamid Reza Ayatollahi este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Ecografie ginecologica, Colposcopie si supraspecializare in Medicina maternofetala.
Vezi profil
Romina-Petrina Dinulescu
77 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Romina-Petrina Dinulescu este medic primar de Obstetrica-Ginecologie, cu experienta de peste 20 ani in domeniul medical. Are competente in Chirurgie laparoscopica...
Vezi profil
Oana Dumitrescu
170 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Oana Roxana Dumitrescu este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie cu o experienta de peste 12 ani in aceasta specialitate. Are competente in Colposcopie, Laparoscopie,...
Vezi profil
251 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Ploiesti Medicover
Dr. Oana Golosneanu este medic primar de Obstetrica-Ginecologie cu experienta de peste 25 ani. Are competenta in Ecografie ginecologica, Colposcopie si Laparoscopica...
Vezi profil
Silviu Petrisor Istoc
770 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English, German
Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover ,   Centrul de sanatate a femeii
Dr. Silviu Petrisor Istoc este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Chirurgie ginecologica, Medicina maternofetala, Ultrasonografie obstetricala si...
Vezi profil
Mirela-Adriana Nicolae
70 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover ,   Clinica Jiului Medicover
Competente in: Colposcopie Ecografie Histeroscopie Laparoscopie ginecologica Membru in: Societatea Romana de Chirurgie Minim Invaziva in Ginecologie ...
Vezi profil
Cristina Teodorescu
367 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Ploiesti Medicover ,   Maternitatea Medicover
Dr. Cristina Teodorescu este medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu experiență în intervenții si manevre chirurgicale obstetricale si ginecologice, urmărirea sarcinii si...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Ginecologie Ploiesti