Ortopedie Bucuresti

Cabinetele de ortopedie din Bucuresti sunt dotate la standarde europene, cu echipamente de ultima generatie care permit identificarea problemelor si eliberarea rapida a rezultatelor. Personalul medical investigheaza coloana vertebrala, genunchii si picioarele pentru depistarea eventualelor afectiuni si se ocupa de tratarea lor.

Nu ezitati sa va programati la medicii din clinicile Medicover din Bucuresti:

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevradul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

In continuare vei gasi o lista cu medicii din clinicile din Bucuresti, fiecare avand un profil individual cu informatii despre experienta acumulata si activitatea sa.

Ionut Daniel Cristea

Ortopedie
Clinica Victoria Medicover ,   Spital Medicover ,   Doctor Luca Pitesti ,   Clinica The Bridge Medicover
Ion Lucian Stanciu

Ortopedie
English, French
Spital Medicover
Mihai-Paul Nastase

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover
Ahmad Alqadi

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover ,   Spital Medicover
Gabriel Stefanescu

Ortopedie
Spital Medicover
Mihai Nicolescu

Ortopedie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover ,   Spital Medicover
Ioan-Emilian Fodor

Ortopedie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover
Viorel Danila

Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrica
French
Clinica Pediatrie Medicover

Ortopedie
English
Spital Medicover

Ortopedie
English
Clinica Oregon Park Medicover

Ortopedie pediatrica
English
Clinica Pediatrie Medicover