Endocrinologie Bucuresti

Va prezentam lista medicilor de Endocrinologie din Bucuresti. Consultatia la endocrinologie incepe de la 200 de lei. Programarile la Endocrinologie in Bucuresti se pot face din aplicatia Medicover Romania, platforma Contul Meu Medicover sau sunand la clinicile de mai jos.

Servicii de Endocrinologie in Bucuresti disponibile in clinicile de mai jos:

  • Consultatie de control endocrinologie + ecografie tiroida
  • Interpretare analize si conduita terapeutica

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica West Gate: se afla in complexul de cladiri West Gate, in apropierea statiei de metrou Preciziei (West Gate Park, bd. Preciziei, nr. 24, sector 6, cod postal 062204, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

Alexandra Mirica

Endocrinologie
English, French
Spital Medicover
Cristian Claudiu Tupea

Endocrinologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
GRIGORE-VADIM GAVAN

Endocrinologie
English
Clinica Victoria Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Cristina Patricia Dumitrescu

Endocrinologie
English, French, Italian
Clinica Pediatrie Medicover
Alina-Ruxandra Teodorescu

Endocrinologie
Clinica The Bridge Medicover
Diana-Felicia Coles

Diabetologie, Endocrinologie
English
Clinica The Bridge Medicover

Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover

Endocrinologie
English
Clinica Victoria Medicover

Endocrinologie
English, French, Spanish
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover

Endocrinologie
Spital Medicover