Grupul Medicover

Unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si diagnostic

Grupul Medicover

Medicover este unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic. Compania a fost fondata in 1995 pentru a raspunde la cererea in crestere de servicii medicale de inalta calitate din Polonia, apoi s-a extins in alte tari, pentru a raspunde unei nevoi asemanatoare. In prezent, pietele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, Romania si Ucraina. Compania ofera o gama larga de servicii medicale, printr-o retea extinsa de clinici, spitale, facilitati de ingrijire specializata si laboratoare prin doua divizii - Healthcare Services si Diagnostic Services.

Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) ofera servicii medicale integrate predominant finantate de angajatori si abonamente ce acopera o gama larga de servicii de ingrijire primara si de specialitate. Principalele piete pe care activeaza sunt Polonia si Romania, cele mai mari economii din Europa Centrala si de Est, care inregistreaza cea mai rapida crestere din regiune.

Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) ofera o gama completa de servicii clinice de laborator, inclusiv teste de rutina si avansate. Principalele piete ale diviziei sunt Germania, Romania, Ucraina si Polonia.

Afla mai multe detalii aici