Grupul Medicover

Medicover Romania face parte din Medicover AB, unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, cu sediul central in Suedia si listat la Bursa NASDAQ Stockholm.

Compania a fost fondata in anul 1995 pentru a raspunde la cererea de servicii medicale de inalta calitate in crestere in Polonia, apoi s-a extins in alte tari din Europa Centrala si de Est, pentru a raspunde unei nevoi similare.

Grupul Medicover 

Activitatea Medicover este impartita in Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) prin care ofera servicii medicale integrate predominant finantate de angajatori si abonamente ce acopera o gama larga de servicii de ingrijire primara si de specialitate, si Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) prin care ofera o gama completa de servicii clinice de laborator, analize de rutina si teste avansate.

Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) are activitati in Polonia, Romania, Ungaria, Ucraina, Norvegia, Danemarca, Germania si India, fiind prezenta cu centre medicale, spitale, farmacii, clinici de fertilitate, clinici stomatologice, unitati de optica medicala.

De asemenea, dispune de o retea extinsa de sali de sport si unitati dedicate serviciilor de sanatate mintala.

Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) are principalele piete in Germania, Ucraina, Romania si Polonia, unde asigura teste diagnostic primar, teste de preventie si screening medical complex prin retelele proprii de laboratoare si puncte de recoltare ale analizelor.

Afla mai multe informatii despre  Medicover.