Contul Meu Medicover

Aplicația poate fi utilizată de către toți pacienții Medicover înregistrați în sistemul nostru, care au desemnat numărul de pacient (MRN). Utilizarea aplicației este gratuită.

 

Pentru a avea acces în aplicație, folosește:
• numărul de pacient Medicover (MRN)
• parolă individuală eliberată din clinică, formată dintr-un număr de 8 caractere. 
 
Pentru a proteja datele dumneavoastră personale față de accesarea de către persoane neautorizate, la prima logare în aplicație se va proceda la schimbarea parolei eliberate din clinică cu o parolă nouă. Noua parolă trebuie să conțină cel puțin 8 caractere.
 
Cum se folosește "Contul meu"?
• pentru a utiliza aplicația, selectați următoarele secțiuni:
• consultații – pentru a stabili o programare în orice clinică Medicover din România
• anulare programări – pentru anularea unei programări deja stabilite
• status programari – pentru a vizualiza toate programarile planificate sau deja efectuate
• programul disponibil al medicilor – permite vizualizarea programului disponibil al unui anumit medic
• detalii contact – permite modificarea și completarea datelor personale 
• căutare rezultate – permite  vizualizarea online a rezultatelor investigațiilor derulate după 
data de 01 ianuarie 2008. Medicover nu precizează timpul în care rezultatele de laborator devin 
disponibile pe site.  Atenție însă, documentul original purtând parafa și semnătura medicului 
laborant poate fi obținut numai vizitând recepția clinicilor Medicover!
• medicamente prescrise – permite vizualizarea medicamentelor precrise de către medici în cadrul consultațiilor efectuate în Medicover.  Există inclusiv opțiunea de a tipări recomandările medicului privind medicamentația, dar acest document nu are valoare de rețeta medicală și nu poate fi utilizat ca atare.
 
Programarea unei consultații
 
Pentru a programa o consultație, selectați:
• orașul în care doriți să stabiliți programarea 
• specialitatea la care doriți să stabiliți programarea. În cazul în care specialitatea la care doriți să vă programați nu este listată sau dacă aveți dubii referitoare la selectarea specialității, va rugăm să contactați Call Center Medicover la numărul 021 9896.
 
După confirmarea coordonatelor programării, sistemul va transmite automat la adresa de email indicată o confirmare a coordonatelor programării (adresa și telefonul clinicii, numele și specialitatea medicului, data și ora programării).
 
Vizualizarea și anularea programărilor 
 
În această secțiune, puteți vizualiza atât programările deja efectuate, cât și pe cele planificate, (locația, numele și specialitatea medicului).
 
Pentru a anula o programare stabilită, selectați “Cancel”. Veți primi  o confirmare a anulării programării, la adresa de email din sistemul nostru.
 
Date personale 
 
În această secțiune, poți modifica datele personale: adresa, numere de telefon, email. Toate modificările vor fi salvate automat în baza de date a Medicover.
 
Rezultate – permite vizualizarea online a rezultatelor investigațiilor derulate după dată de 01 ianuarie 2008. Medicover nu precizează timpul în care rezultatele de laborator devin disponibile pe site. Atenție însă, documentul original purtând parafa și semnătura medicului laborant poate fi obținut numai vizitând recepția clinicilor Medicover!
 
Pentru a vizualiza rezultatele unor investigații specifice, poți selecta anumite criterii de selectare:
  • numele analizei 
  • medic – numele medicului din Medicover care a recomandat efectuarea analizei respective 
  • perioada – rezultatele unor analize publicate online într-o anumită perioadă.
  • pentru a vedea rezultatele detaliate, selectați “Detalii”.
Ai opțiunea de a printa rezultatele analizelor medicale, însă în lipsa parafei medicului, acestea nu au valoare de rezultate originale. Poți primi rezultatele originale numai de la recepția clinicilor Medicover.
 
Medicamente prescrise – permite vizualizarea  medicamentelor precrise de către medici în cadrul consultațiilor efectuate în Medicover.  Există inclusiv opțiunea de a tipări recomandările medicului privind medicamentația, dar acest document nu are valoare de rețeta medicală și nu poate fi utilizat că atare.