Contul Meu Medicover

Aplicatia poate fi utilizata de catre toti pacientii Medicover inregistrati in sistemul nostru, care au desemnat numarul de pacient (MRN). Utilizarea aplicatiei este gratuita.

 

Intra in Contul Meu Medicover

Pentru a avea acces in aplicatie, foloseste:
• numarul de pacient Medicover (MRN)
• parola individuala eliberata din clinica, formata dintr-un numar de 8 caractere. 
 
Pentru a proteja datele dumneavoastra personale fata de accesarea de catre persoane neautorizate, la prima logare in aplicatie se va proceda la schimbarea parolei eliberate din clinica cu o parola noua. Noua parola trebuie sa contina cel putin 8 caractere.
 
Cum se foloseste "Contul meu"?
• pentru a utiliza aplicatia, selectati urmatoarele sectiuni:
• consultatii – pentru a stabili o programare in orice clinica Medicover din Romania
• anulare programari – pentru anularea unei programari deja stabilite
• status programari – pentru a vizualiza toate programarile planificate sau deja efectuate
• programul disponibil al medicilor – permite vizualizarea programului disponibil al unui anumit medic
• detalii contact – permite modificarea si completarea datelor personale 
• cautare rezultate – permite  vizualizarea online a rezultatelor investigatiilor derulate dupa 
data de 01 ianuarie 2008. Medicover nu precizeaza timpul in care rezultatele de laborator devin 
disponibile pe site.  Atentie insa, documentul original purtand parafa si semnatura medicului 
laborant poate fi obtinut numai vizitand receptia clinicilor Medicover!
• medicamente prescrise – permite vizualizarea medicamentelor precrise de catre medici in cadrul consultatiilor efectuate in Medicover.  Exista inclusiv optiunea de a tipari recomandarile medicului privind medicamentatia, dar acest document nu are valoare de reteta medicala si nu poate fi utilizat ca atare.
 
Programarea unei consultatii
 
Pentru a programa o consultatie, selectati:
• orasul in care doriti sa stabiliti programarea 
• specialitatea la care doriti sa stabiliti programarea. In cazul in care specialitatea la care doriti sa va programati nu este listata sau daca aveti dubii referitoare la selectarea specialitatii, va rugam sa contactati Call Center Medicover la numarul 021 9896.
 
Dupa confirmarea coordonatelor programarii, sistemul va transmite automat la adresa de email indicata o confirmare a coordonatelor programarii (adresa si telefonul clinicii, numele si specialitatea medicului, data si ora programarii).
 
Vizualizarea si anularea programarilor 
 
In aceasta sectiune, puteti vizualiza atat programarile deja efectuate, cat si pe cele planificate, (locatia, numele si specialitatea medicului).
 
Pentru a anula o programare stabilita, selectati “Cancel”. Veti primi  o confirmare a anularii programarii, la adresa de email din sistemul nostru.
 
Date personale 
 
In aceasta sectiune, poti modifica datele personale: adresa, numere de telefon, email. Toate modificarile vor fi salvate automat in baza de date a Medicover.
 
Rezultate – permite vizualizarea online a rezultatelor investigatiilor derulate dupa data de 01 ianuarie 2008. Medicover nu precizeaza timpul in care rezultatele de laborator devin disponibile pe site. Atentie insa, documentul original purtand parafa si semnatura medicului laborant poate fi obtinut numai vizitand receptia clinicilor Medicover!
 
Pentru a vizualiza rezultatele unor investigatii specifice, poti selecta anumite criterii de selectare:
  • numele analizei 
  • medic – numele medicului din Medicover care a recomandat efectuarea analizei respective 
  • perioada – rezultatele unor analize publicate online intr-o anumita perioada.
    pentru a vedea rezultatele detaliate, selectati “Detalii”.
Ai optiunea de a printa rezultatele analizelor medicale, insa in lipsa parafei medicului, acestea nu au valoare de rezultate originale. Poti primi rezultatele originale numai de la receptia clinicilor Medicover.
 
Medicamente prescrise – permite vizualizarea  medicamentelor precrise de catre medici in cadrul consultatiilor efectuate in Medicover.  Exista inclusiv optiunea de a tipari recomandarile medicului privind medicamentatia, dar acest document nu are valoare de reteta medicala si nu poate fi utilizat ca atare.