Prezentare Maternitate Bucuresti

La Maternitatea Medicover din Bucuresti, fiecare viitoare mamica reprezinta o prioritate absoluta si beneficiaza de cel mai inalt nivel de ingrijire.

maternitatea medicover

Maternitatea Medicover pune la dispozitia fiecarei mamici o echipa dedicata si un plan de nastere personalizat pentru siguranta si confortul tau.

Primul contact al nou-nascutului cu mamica are loc in primele secunde dupa nastere, iar toate mamicile beneficiaza de contact skin-to-skin indiferent de tipul nasterii. Maternitatea Medicover promoveaza conceptul de „rooming in”, prin care mamicile impart camera cu bebelusul lor.

Personalul dedicat alcatuit din moase si asistente ofera consultanta in alaptare si sunt mereu la o apasare de buton distanta. Medicover colaboreaza cu Asociatia Moaselor din Romania, aceasta fiind partener exclusiv al Spitalului Medicover – mamicile beneficiaza, astfel, de consultanta de cea mai inalta calitate.

Asteapta-ti bebelusul cu temele facute! Cursul de educatie prenatala „Arta de a fi parinte” este programul Maternitatii Medicover ce pregateste cuplul pentru schimbarile din timpul sarcinii, nasterii, a perioadei de recuperare dupa nastere, precum si pentru ingrijirea bebelusului. Cursul este sustinut de Angela Dinu - Coordonator Program Prenatal al Medicover Hospital.

Maternitatea Medicover vine in sprijinul viitoarelor mamici cu cele mai flexibile pachete de nastere.

Fiecare pachet de baza, atat pentru nastere naturala, cat si pentru nastere prin cezariana, include servicii de cea mai inalta calitate obligatorii pentru sanatatea mamei si a copilului. In aceste pachete pot fi incluse, in conditii de transparenta totala, servicii aditionale pentru a spori confortul mamicilor.

Consultantul Medicover sta la dispozitia ta pentru a te ajuta sa optezi pentru pachetul cel mai potrivit tie.

Descopera pachetele de nastere!

Galerie foto
Medici din Maternitate Bucuresti
Vezi toti medicii Maternitate Bucuresti