Alergologie si imunologie clinica Bucuresti

Studiaza mai jos lista medicilor de Alergologie si Imunologie din Bucuresti. Pretul incepe de la 200 de lei pentru o consultatie la alergologie. Te poti programa la Alergologie si Imunologie in Bucuresti direct de pe site sau accesand aplicatia Medicover Romanai dar si platforma Contul Meu Medicover.

Servicii de alergologie disponibile in Bucuresti in clinicile de mai jos

  • Testare alergologica
  • Imunoterapie

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Mihaela Manole

Alergologie pediatrica, Alergologie si imunologie clinica
Clinica The Bridge Medicover
IOANA DENISA DUMITRU

Alergologie pediatrica, Alergologie si imunologie clinica
English, French
Clinica Victoria Medicover

Alergologie si imunologie clinica
English
Clinica Pipera Medicover

Alergologie pediatrica, Alergologie si imunologie clinica
Clinica Pipera Medicover