Dr. Diana Cornelia Ciorba

Medic Specialist
Diana Cornelia Ciorba
map
Diana Cornelia Ciorba
Dr. Diana Cornelia Ciorba
Medic Specialist
Despre medic

Dr. Diana Ciorba, medic internist, este coordonatorul Ambulatoriului Spitalului Medicover Cluj.

Formarea sa medicala a fost marcată de doua personalități recunoscute la nivel  european - Prof. H.D. Bolosiu de la Clinica Medicala II și Clinica de Reumatologie din Cluj-Napoca și Prof. J. Ninet din Serviciul de Medicina Interna de la Spitalul E. Herriot din Lyon. A fost cadrul perfect în care s-au pus bazele unei conștiințe profesionale solide, obiectivele propuse fiind descifrarea diagnosticelor dificile și optimizarea tratamentului pacienților cu boli rare. 

A obtinut Diploma interuniversitara în Transplantul de organe la Lyon în 2002 și ulterior a urmat o perioada de doi ani petrecuta în serviciul de Reanimare Medicala și cel de Posturgenta la Spitalul E. Herriot din Lyon. 

Din 2005 a colaborat cu Prof. Emerit I. Coman în secția de Urologie a Spitalului Clinic Municipal Cluj și apoi la Clinica Endoplus din Cluj-Napoca, scopul fiind optimizarea pacienților în perioada preoperatorie și urmărirea eventualelor complicații în post-operator. I s-a oferit cadrul în care și-a exersat aptitudinile de diagnostician și apetitul pentru urgente. Munca intr-o echipa multidisciplinară i-a adus mari satisfacții și a i-a întărit convingerea ca doar printr-o colaborare apropiata între medici din diferite specialități se pot obține rezultate maxime pentru pacienți. 

Din motive personale, a decis sa urmeze cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul UBB Cluj și a obținut diploma de Master în Terapia Limbajului și Audiologie educationala în 2011. Acest parcurs i-a permis să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare cu persoane aflate în situații neobișnuite și de exprimare a empatiei, atât de necesare în relația dintre medic și pacient. 

Considera ca Organizarea Ambulatoriului Spitalului Medicover Cluj este o provocare și o șansă pentru a-și demonstra spiritul de echipa, capacitatea de adaptare la medii diverse, abilitățile de coordonare și capacitatea de a găsi soluții eficiente la problemele inerente ce pot apare într-un Ambulatoriu care regrupează 24 de specialități medicale și chirurgicale. 

map
Spital Medicover Cluj
Strada Principală, Nr. 323T, Suceagu 407062 Cluj Napoca
L - V: 0264 933 | S - D: 0264 323 323
Luni - vineri 08:30-18:00