Epidemiologie Bucuresti

Consulta lista echipei de medicale de Epidemiologie din Bucuresti. Costul unei consultatii la epidemiologie porneste de la 240 de lei. Fa-ti o programare la Epidemiologie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania, din Contul Meu Medicover sau apeland la oricare din clinicile de mai jos.

Servicii de Epidemiologie in Bucuresti, disponibile in clinicile de mai jos:

  • Vaccin Rotarix
  • Vaccin Pentaxim
  • Vaccin antigripal
  • Vaccin Synflorix

Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Simin Aysel Florescu

Boli infectioase, Epidemiologie
English, French
Clinica The Bridge Medicover
Cristina Calomfirescu

Boli infectioase, Epidemiologie
English, French
Clinica Victoria Medicover
ANCA PAUNESCU

Epidemiologie, Medicină generală
English
Clinica Pipera Medicover

Epidemiologie
English, French
Clinica Victoria Medicover

Boli infectioase, Epidemiologie
English, French
Clinica Oregon Park Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover