Hematologie Bucuresti

Echipa medicala de Hematologie din Bucuresti este afisata mai jos. Costul unei consultatii la hematologie incepe de la 100 de lei. La Hematologie in Bucuresti iti poti face programare direct din aplicatia Medicover Romania sau de pe platforma Contul Meu Medicover.

Servicii de Hematologie disponibile in Bucuresti, in clinicile de mai jos: 

  • Punctie aspirat maduva osoasa
  • Biopsie osteomodulara

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Daniel Coriu

Hematologie
English
Clinica Pipera Medicover

Hematologie
English
Clinica The Bridge Medicover

Hematologie
English
Spital Medicover

Hematologie
Clinica Victoria Medicover

Hematologie
English
Clinica Oregon Park Medicover