Medicină internă Bucuresti

Va prezentam mai jos echipa medicala de Medicina interna din Bucuresti. Pretul unei consultatii la medicina interna incepe de la 220 de lei. Programarile la Medicina interna in Bucuresti se fac din aplicatia Medicover Romania sau apeland la oricare din clinicile de mai jos.

Servicii de Medicina interna disponibile in Bucuresti, in clinicile de mai jos:

  • Consultatie second-opinion
  • Consultatie in urgenta
  • Consiliere alimentatie sanatoasa

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Stefan- Valentin Marinescu

Medicină internă
Clinica Victoria Medicover
GABRIELA HADIRCA

Medicină internă
English
Clinica Pipera Medicover
Sorina Balan

Medicină internă
English
Clinica Oregon Park Medicover
ELENA  TANASE

Medicină internă
English
Clinica The Bridge Medicover
MIHAELA TEREZA  GHITESCU COCEA

Medicină internă
English
Spital Medicover

Medicină internă
English
Clinica Pipera Medicover