Va prezentam echipa medicala de Nefrologie din Bucuresti. Programeaza-te la Nefrologie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania dar si din platforma Contul Meu Medicover.

Camelia Achim
7 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Nefrologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Adriana Camelia Ichim este medic primar nefrologie, doctor in stiinte medicale, cu peste 25 de ani de experienta in domeniul medical.
Vezi profil
Mihaela Balgradean
22 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Nefrologie pediatrica
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Mihaela Balgradean este medic primar pediatru si medic primar nefrologie pediatrica, profesor universitar la UMF-Carol Davila si sefa Clinicii de Pediatrie din Spitalul...
Vezi profil
Corina-Daniela Ene

Nefrologie
English, French, German
Clinica Pipera Medicover
Dr. Corina-Daniela Ene este medic primar in Nefrologie, Doctor in medicina, cu multiple premii nationale si internationale. Are competenta in Ultrasonografie generala. Este...
Vezi profil
Maria Florina Spanu
37 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Nefrologie
English, French, German
Clinica Pipera Medicover

Nefrologie
English
Spitalul Medicover Pipera
Diana-Elena Stoica

Nefrologie pediatrica
Maternitatea Medicover
Livia Stoica
77 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Nefrologie
English, French, Italian
Clinica Pipera Medicover
Cu experienta vasta in Nefrologie, dr. Livia Stoica ofera siguranta unui act medical de calitate, fiind implicata in rezolvarea problemelor pacientului intr-o maniera...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Nefrologie Bucuresti