Oftalmologie Bucuresti

Echipa medicala de Oftalmologie din Bucuresti este afisata mai jos. Pretul unei consultatii la oftalmologie incepe de la 210 lei. Fa-ti programare la Oftalmologie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania, din platforma Contul Meu Medicover sau suna la oricare din clinicile de mai jos.

Servicii de Oftalmologie in Bucuresti disponibile in clinicile de mai jos

  • Ecografie oculara
  • Screening oftalmologie pentru copii
  • Biometrie
  • Tomografie retiniana
  • Injectie subconjunctivala

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Liliana-Ileana Matache

Oftalmologie
English
Clinica Pipera Medicover
Irina Luminita Lutic

Oftalmologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover
Radu Alexandru Malciolu

Oftalmologie
Clinica Victoria Medicover
Cristina-Mihaela Timaru

Oftalmologie
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Ileana Ungureanu

Oftalmologie
English, French
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover

Oftalmologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover

Oftalmologie
English
Clinica Oregon Park Medicover