Psihiatrie Bucuresti

Iti prezentam echipa de Psihiatrie in Bucuresti. Costul unei consultatii la psihiatrie incepe de la 225 de lei. Fa-ti programare la Psihiatrie in Bucuresti din aplicatia Medicover Romania sau din platforma Contul Meu Medicover.

Servicii de Psihiatrie disponibile in Bucuresti, in clinicile de mai jos:

  • Certificat A5
  • Consiliere individuala de sexologie
  • Consultatie psihiatrie permis auto
  • Psihoterapie
  • Psihoterapie de cuplu

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Anisoara Banica

Psihiatrie
English, French
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover