Reumatologie Bucuresti

Vezi profilul individual al medicilor din echipa de Reumatologie din Bucuresti. Costul unei consultatii la reumatologie porneste de la 200 de lei. Te poti programa la Reumatologie in Bucuresti direct de pe site sau din aplicatia Medicover Romania.

Servicii de Reumatologie disponibile in Bucuresti, in clinicile de mai jos:

  • Sedinta ShockWave

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Clinica Oregon Park: este situata in apropierea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) (Oregon Park, sos. Pipera, nr. 46D-46E-48, sector 2, cod postal 014254, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Roxana Todica

Reumatologie
Engleza, Franceza, Italiana
Clinica Victoria Medicover
Cristina-Maria Simion-Necula

Reumatologie
Engleza, Franceza
Clinica Victoria Medicover
Marius Cherciu

Reumatologie
Engleza
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover
Alexandra Kosevoi Tichie

Reumatologie
Engleza, Franceza, Spaniola
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Oregon Park Medicover