Orl
English
Clinica Brasov Medicover
52 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Neurologie
English
Clinica Brasov Medicover
Remus Bratosin
38 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ortopedie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Remus Bratosin este medic specialist in Ortopedie. Are specializare in infiltratii intraarticulare cu substante vascoelastice pe baza de acid hialuronic.
Vezi profil

Ginecologie
English
Clinica Brasov Medicover
Daniela Ceptureanu
15 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Cardiologie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Daniela Ceptureanu este medic specialist in Cardiologie cu experienta de peste 5 ani in domeniul medical. Are competenta in Ecografie de cord si Ecografie Doppler carotidian.
Vezi profil
Zenovia-Vasilica Ciuclu

Ginecologie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Zenovia Ciuclu este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie cu experienta de 10 ani in domeniul medical. Are competenta in Colposcopie.
Vezi profil
73 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină internă
Clinica Brasov Medicover
Dr. Cristina Colt este medic primar in Medicina Interna cu peste 15 ani de experienta in domeniul medical. Are competenta in Ecografie abdominala.
Vezi profil
Corina-Claudia Costea
41 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Psihologie, Psihoterapie
Clinica Brasov Medicover
Corina-Claudia Costea este specialist in consiliere si psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor si psihologia aplicata in securitatea...
Vezi profil
Ramona-Veronica Costea
9 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Alergologie si imunologie clinica
Clinica Brasov Medicover
Dr. Ramona-Veronica Costea este medic primar in Alergologie si Imunologie clinica cu peste 10 ani de experienta in domeniul medical. Este membru al Societăţii Române de...
Vezi profil
Razvan Dejica-Cocan
10 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Chirurgie generala
English, German
Clinica Brasov Medicover
Aliona Dulea
225 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină generală
English, French, Russian
Clinica Brasov Medicover
Dr. Aliona Dulea este medic specialist in Medicina Generala cu peste 15 ani experienta in domeniul medical. Are competente in Medicina de Familie si Medicina Muncii cu interes in...
Vezi profil
Gabriela  Filipescu
21 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Orl
English
Clinica Brasov Medicover
Dr. Gabriela Ciolac este medic primar ORL cu o bogata activitate stiintifica. De-a lungul anilor a efectuat cursuri de specialitate si a participat la conferinte pe diverse teme.
Vezi profil
Madalina-Ileana Frincu
110 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Dermatologie, Dermato-venerologie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Madalina-Ileana Frincu este primar in Dermatologie cu peste 10 ani de experienta in domeniul medical. Are competente in Dermatovenerologie, Medicina Interna, Chirurgie,...
Vezi profil
Anca Garcea
12 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Reumatologie
English
Clinica Brasov Medicover
Dr. Anca Garcea este medic specialist in Reumatologie. Are specializare in infiltratii intraarticulare cu substante vascoelastice. Este membru al Societatii Romane de...
Vezi profil
26 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Endocrinologie
Clinica Brasov Medicover
Dr. Sanziana Ghita este medic primar in Endocrinologie cu experienta de peste 10 ani in domeniul medical.
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Medici Brasov