Diabetologia este specialitatea medicala care depisteaza, diagnosticheaza si tratateaza afectiunile cauzate de nutritia inadecvata si tulburari de metabolism: diabetul zaharat, sindromul metabolic, obezitatea, malnutritia etc.

Patricia-Alexandra Banica

Diabetologie
English, Spanish
Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Patricia-Alexandra Banica este absolventa a cursurilor de Tehnician Nutritionist de la Scoala Fitness Scandinavia din Bucuresti, cu o experienta de 5 ani in a sprijini persoanele...
Vezi profil
Cristina  Blot

Diabetologie, Endocrinologie
Centrul de sanatate a femeii
Simona Bodea
23 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie, Medicină internă
English
Clinica Cluj Republicii Medicover
Dr. Simona Bodea este medic specialist in Medicina Interna cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Are competenta in Ultrasnonografie generala, Electrocardiografie clinica si...
Vezi profil
Cristina-Amelia Botez
80 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie
English
Clinica The Bridge Medicover

Diabetologie, Endocrinologie
Clinica Iasi Medicover

Diabetologie
Clinica Timisoara Medicover
Daniela Petrache
323 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Daniela Petrache este medic specialist in Diabet, nutritie si boli metabolice cu peste 5 ani de experienta in domeniul medical.
Vezi profil
Cristina Sintimbrean
70 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie
Clinica Iasi Medicover
Dr. Cristina Sintimbrean este medic specialist in Diabet, nutritie si boli metabolice cu peste 5 ani de experienta in domeniul medical.
Vezi profil
Cristiana Stoian
61 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Diabetologie, Endocrinologie
English, French
Clinica Pipera Medicover
Dr. Cristiana Stoian este medic specialist in Diabet, nutritie si boli de nutritie si Endocrinologie. Are competenta in Ecografie endocrina. Este membru al Societatii Romane de...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Diabetologie