Gastroenterologie Bucuresti

Medicii de Gastroenterologie din Bucuresti ii puteti vedea mai jos. Pretul unei consultatii incepe de la 200 de lei. Aplicatia Medicover Romania, platforma Contul Meu Medicover dar si numarele de telefon ale clinicilor din lista sunt disponibile pentru programare la Gastroenterologie in Bucuresti.

Servicii de Gastroenterologie in Bucuresti disponibile in clinicile de mai jos:

  • Colonoscopie de screening
  • Endoscopie digestiva superioara
  • Polipectomie complexa/simpla
  • Rectosigmoidoscopie

Clinica Pediatrie Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, etaj 2, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica Victoria Medicover: este situata langa Ambasada Elvetiei si foarte aproape de Piata Victoriei (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 16-20, sector 1, cod postal 010626, Bucuresti)

Clinica The Bridge: este situata in apropierea podului Basarab, pe Strada Sergent Constantin Ghercu (Str. Constantin Ghercu, nr. 1A, sector 6, cod postal 060201, Bucuresti)

Clinica Pipera: este amplasata in complexul de cladiri de birouri Pipera, pe prima strada la stanga dupa iesirea de la statia de metrou Pipera (Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti)

Spital Medicover: este situat pe strada de sub podul de pe Bulevardul Aerogarii (Str. Pechea, nr. 8, sector 1, cod postal 013982, Bucuresti)

Clinica West Gate: se afla in complexul de cladiri West Gate, in apropierea statiei de metrou Preciziei (West Gate Park, bd. Preciziei, nr. 24, sector 6, cod postal 062204, Bucuresti)

Academica Pitar Mos: este situata pe strada Pitar Mos care se intersecteaza la capete cu Strada Arthur Verona, respectiv Strada Jules Michelet. Statia de metrou din apropiere este Piata Romana (Str. Pitar Mos 18-20, cod postal 010451, Bucuresti)

Theodor Alexandru Voiosu

Gastroenterologie
Engleza, Franceza
Clinica The Bridge Medicover
Ioan-Alexandru Oproiu

Gastroenterologie
Clinica Victoria Medicover

Gastroenterologie
Engleza, Franceza
Clinica Pediatrie Medicover

Gastroenterologie
Engleza
Clinica Pediatrie Medicover

Gastroenterologie
Spital Medicover

Gastroenterologie
Engleza, Franceza
Clinica The Bridge Medicover

Gastroenterologie
Engleza, Franceza, Germana
Clinica The Bridge Medicover