Formularul 230

Vrei sa pui umarul la realizarea unui fapte bune, de suflet? O poti face usor si rapid prin completarea unui simplu formular si redirectionarea a pana in 3,5% din impozitul pe salariu catre copiii si varstnicii din medii defavorizate. Important de stiut este ca suma nu ajunge intr-un loc anume fara ca noi sa completăm acest formular.

Procedura este foarte simpla. Formularele trebuie completate, semnate si depuse la Administratia Financiara de care apartineti. Nu este necesar sa scrieti suma, administratia financiara va completa acest lucru pentru dvs. Este foarte important ca formularul sa fie semnat.

  1. Completati formularul 230 in cazul in care salariul a fost sursa dvs. de venit anul trecut.
  2. Completati formularul 200 in cazul în care aveți si alte surse de venit in afara de salariu (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosintei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.)

Formularele pot sa fie solicitate la adresa de mail asociatia@medicover.ro. Daca adunati mai multe formulare de la colegi sau prieteni, le putem colecta noi de la dvs. Companiile pot face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3% din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul pe profit se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii.