Formularul 2%

Aveti dreptul sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre o organizatie non-profit. Facilitatea de 2% a fost introdusa de statul roman, hotarand ca, din impozitul pe venitul realizat in anul anterior, sa lase 2% la dispozitia contribuabilului.

Procedura este foarte simpla. Formularele trebuie completate, semnate si depuse la Administratia Financiara de care apartineti. Nu este necesar sa scrieti suma, administratia financiara va completa acest lucru pentru dvs.  Este foarte important ca formularul sa fie semnat.

  1. Completati formularul 230 in cazul in care salariul a fost sursa dvs. de venit anul trecut.
  2. Completati formularul 200 in cazul în care aveți si alte surse de venit in afara de salariu (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosintei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.)

Formularele pot sa fie solicitate la adresa de mail asociatia@medicover.ro.

Daca adunati mai multe formulare de la colegi sau prieteni, le putem colecta noi de la dvs.

Companiile pot face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul pe profit se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii.

De asemenea, in cazul in care doriti sa sprijiniti asociatia, puteti semna un contract de donatie/sponsorizare si apoi sa trimiteti banii in urmttorul cont:
Număr de cont: RO69 BRDE 450S V567 3980 4500

Sucursala: BRD SMCC

Asociatia Medicover, Strada Sergent Constantin Ghercu, nr. 1A, etaj 2, sector 6, Bucuresti

CUI 36712808

Registrul Asociatiilor si Fundatiilor nr 143/25.10.2016