Premiile asociatiei

Premiile II si III in cadrul Galei Romanian CSR Awards 2023

In fiecare proiect pe care il creionam sau il punem in practica lasam o parte din noi, oamenii din Asociatia Medicover. Stim sigur ca doar atunci cand pui suflet lucrurile cu siguranta o sa iasa mai bine si o să fie de folos celor din jurul nostru.

De aceea fiecare „multumesc“ sau diploma de recunoastere ne fac sa ne dorim mai mult, mai multe fapte bune pentru cei care au nevoie, mai multa schimbare in bine acolo unde speranta nu-si mai are locul.

Locul II (Categoria Sustinerea Comunitatii) si III (Categoria Educatie) in cadrul Galei Romanian CSR Awards 2023, alaturi de colegii din Synevo, sunt cele ce ne fac, mai mult ca oricand, sa ne dorim sa mergem mai departe cu ceea ce am inceput. Doar cu oameni si prin oameni de BINE putem face mai multe pentru cei care au nevoie!

Programul „înCerc“, castigator si in 2022 in Community Index 

Programul ”înCerc” derulat de Asociatia Medicover in Ploiesti si Cluj-Napoca, primul si singurul program de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei in Romania, a primit distincția Gold la categoria Nutritie/Wellbeing pentru al treilea an consecutiv in Community Index 2022. Suntem onorati, bucurosi si convinsi sa continuam eforturile de sprijinire a comunitatii intreprinse pana in prezent, dar si mandri sa ne aflam in compania atator branduri care lucreaza pentru comunitate. Community Index 2022 se numara printre cele mai importante analize ale proiectelor de corporate social responsability (CSR) si sustenabilitate corporativa din tara noastra. Impreuna putem face mai mult, iar sanatatea noastra conteaza!

Community Index Magazine 2021

„Intr-o lume in care poti alege sa fii orice, alege sa fii bun.“ Este o convingere pe care incercam sa o punem in aplicare in toate proiectele derulate de Asociatia Medicover. Iata de ce distinctia GOLD la categoria Nutritie/Wellbeing, acordata pentru al doilea an consecutiv, Programului „înCerc“ în Community Index 2021, primul si singurul index al programelor si proiectelor derulate de companiile din Romania pentru a investi in comunitati, ne onoreaza, bucura si impulsioneaza. Community Index este parte a ranking-ului Romania CSR Index si se numara printre cele mai importante analize ale proiectelor de CSR si sustenabilitate corporativa din tara noastra.

CSR Romanian Awards 2021

Ne bucura fiecare lucru bine facut in cadrul Programului „înCerc“ alături de specialistii si familiile din Ploiesti si din Cluj-Napoca. Cu fiecare sedinta de consiliere in parte reusim sa mai punem o piatra la temelia unui stil de viata sanatos, asa cum ne dorim pentru fiecare dintre copiii inclusi in Program si nu numai. Ne mandrim si mai tare atunci cand eforturile noastre sunt recunoscute, asa cum s-a intamplat in cadrul Galei Romanian CSR Awards, unde Programul „înCerc“ a fost premiat.

Community Index Magazine 2020

Finalul anului 2020 a adus intregii echipe a Programului „înCerc“ de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei distinctia GOLD la categoria Nutrition/Wellbeing, acordata in cadrul proiectului Community Index, index al programelor si proiectelor derulate de companiile din Romania pentru a investi in comunitati.

Romanian CSR Awards 2020

Asociatia Medicover a fost rasplatita cu premiu in cadrul Galei CSR Awards 2020 pentru bine adus in comunitate. O astfel de recunoastere este semnul care arata ca ne facem treaba cum trebuie si ca e nevoie de multe astfel de fapte bune pentru a face schimbarea in bine pe care o dorim cu totii in jurul nostru.  

Romanian CSR Awards 2019

Programul „înCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei a fost declarat castigator in cadrul galei Romanian CSR Awards 2019, ce s-a desfasurat miercuri, 10 aprilie. Programul implementat de Asociatia Medicover a castigat premiul II la categoria Sanatate.

Gala Societatii Civile 2018

Programul „înCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor Civilizatiei, lansat in septembrie 2017 la Ploiesti de catre Asociatia Medicover, a fost castigatorul Premiului Special Organizatia New Entry in cadrul Galei Societatii Civile desfasurate luni, 11 iunie, la Ateneul Roman in Bucuresti.