10% discount la pachetele ESWT pentru tratamentul non-invaziv al prostatitei si al disfunctiilor erectile

Acum este mai usor ca niciodata sa tratezi afectiunile urologice. Cu ajutorul tehnologiei cu unde de soc de joasa intensitate ESWT, pacientii Medicover au acces la un tratament neinvaziv, non-medicamentos, fara durere si fara efecte adverse. In perioada 15 august – 31 octombrie, beneficiezi de 10% discount special la pachetul ESWT de urologie pentru tratarea prostatitei cronice si la pachetul MAN UP pentru tratarea disfunctiei erectile, disponibile doar in clinica Medicover The Bridge din Strada Sergent Constantin Ghercu 1A, Bucuresti.
10% discount la pachetele ESWT pentru tratamentul non-invaziv al prostatitei si al disfunctiilor erectile

Urinarile frecvente, durerea, consecintele impotentei in plan emotional afecteaza tot mai multi barbati. Toate aceste simptome suparatoare ale afectiunilor de natura urologica impacteaza puternic bunastarea fizica si psihica a pacientilor. Tehnologia ESWT a schimbat abordarea medicala a unor probleme urologice precum prostatita cronica sau disfunctia erectila, cu o incidenta tot mai ridicata in ultimii ani. Studiile arata ca unul din zece barbati se confrunta cu cel putin un episod de disfunctie erectila pe parcursul vietii, in timp ce 50% din barbatii cu varste de peste 50 de ani sufera  de disfunctia erectila.

Care sunt simptomele care trebuie sa ne indrepte spre medicul specialist:

 • Dureri in perineu (zona dintre scrot si anus)
 • Senzatie de arsura la urinare
 • Frisoane
 • Presiune redusa a jetului urinar
 • Dureri de penis
 • Dificultate in obtinerea unei erectii
 • Dificultate in mentinerea erectiei
 • Interes redus pentru activitatea sexuala.

Cum pot beneficia de discount-ul de 10% la pachetele ESWT de urologie?

Suna in call center si programeaza o consultatie de specialitate pentru evaluarea initiala la specialistii nostri:

Call Center

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Dupa efectuarea consultatiei initiale la medicul specialist, pachetele pot fi achizitionate cu discount-ul de 10% direct din receptia clinicii Medicover The Bridge.

Pachetul ESWT de urologie pentru tratarea prostatitei cronice cuprinde 4 sedinte.
Pachetul MAN UP pentru tratarea disfunctiei erectile cuprinde 10 sedinte.

Ce este Tehnologia ESWT si cum functioneaza tratamentul cu unde de soc?

Terapia cu unde de soc extracorporeala - Extracorporeal shock wave therapy (ESWT), contrar denumirii “severe”, reprezinta o terapie complet neinvaziva si nedureroasa pentru pacient, cu beneficii terapeutice pe termen scurt, mediu si lung.

Un dispozitiv medical similar sondei utilizate in investigatiile ecografice directioneaza o cantitate de energie focalizata catre zona afectata.

O sedinta dureaza intre 15 si 30 minute, iar cantitatea de energie utilizata este stabilita de medic in functie de gravitatea afectiunii pacientului.

Beneficiile terapeutice ale tratamentului cu unde de soc (ESWT)

ESWT este utilizat cu succes de mai bine de 30 de ani in practica medicala. Initial, era folosit pentru tratamentul calculilor renali, insa rezultatele excelente obtinute in urma terapiei cu unde de soc a largit adresabilitate acestui tip de tratament. Astazi tehnologia ESTW este aplicata in ameliorarea si tratarea afectiunilor din sfera urologica, reumatologica, in complicatii ale diabetului (precum piciorul diabetic), inclusiv in medicina sportiva si de recuperare medicala.

 • Stimuleaza procesele biochimice ale organismului, in felul acesta contribuie la restaurarea tesuturilor afectate, fara a dauna in vreun fel tesuturilor sanatoase
 • Imbunatateste microcirculatia la nivelul tesuturilor alterate, revigorand vascularizarea in zona in care se aplica tratamentul
 • Diminueaza tensiunea din tesuturi, avand un efect analgezic
 • Atenueaza simptomatologia pacientului
 • Tratamentul se realizeaza in sistem ambulatoriu, in cabinetul medicului specialist, nu este necesara spitalizarea.
Data publicării 16.08.2022
Data ultimei actualizari 28.09.2022