Dr. Daniela Crisu, medic primar cardiolog, specializat si in depistarea malformatiilor cardiace congenitale, face parte din echipa Medicover Iasi

Echipa de profesionisti a clinicii Medicover Iasi se extinde cu doamna doctor Daniela Crisu, medic primar Cardiologie, cu peste 25 de ani de experienta clinica si ecocardiografica, specializata si in depistarea malformatiilor cardiace congenitale si efectuarea ecocardiografiei la copii si sugari, permitand astfel pacientilor sa beneficieze de expertiza calificata in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiace congenitale la populatia pediatrica.
Dr. Daniela Crisu, medic primar cardiolog, specializat si in depistarea malformatiilor cardiace congenitale, face parte din echipa Medicover Iasi

Doamna doctor Crisu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, universitate in care a revenit ulterior ca preparator universitar, apoi ca asistent universitar. De-a lungul carierei, a dobandit competente in ecocardiografie si ecografie cardiaca transesofagiana – investigatii medicale de referinta in evaluarea structurii si functiei cardiace.

Afectiunile cardiace congenitale pot afecta dezvoltarea normala a copiilor. Cu abordarea medicala potrivita, micutii pot avea sansa la o dezvoltare normala, prin reducerea riscului de complicatii severe si mentinerea unei calitati a vietii optime.

Pe langa experienta remarcabila in domeniul medical, dr. Crisu are o impresionanta activitate stiintifica si de cercetare, fiind autor si co-autor al unor lucrari stiintifice, carti si articole medicale de specialitate.

Cercetarea medicala, baza dezvoltarii de noi tehnologii, instrumente si proceduri medicale pentru eficientizarea procesului de diagnostic si tratamentul patologiilor, constituie o parte importanta din eforturile depuse de doamna doctor pe durata activitatii sale profesionale. Dr. Crisu a fost investigator principal in mai multe studii clinice internationale care vizau afectiuni din sfera cardiovasculara, precum si medic co-investigator in studii clinice.

 

Ii uram bun venit in echipa Medicover Iasi doamnei doctor Daniela Crisu! Ne bucuram sa punem la dispozitia pacientilor nostri dedicarea unui medic cardiolog experimentat.

 

 

 

Data publicării 28.03.2023