Dr. Florin Ioan Balanica se alatura echipei Medicover si acorda consultatii de nutritie personalizata in clinica Victoria

Dr. Florin Ioan Balanica a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, are peste 22 de ani de experienta medicala, pornind de la o metoda proprie inregistrata si certificata international, care are in centru interventia nutritionala in tratamentul bolilor cronice, medicina de precizie si personalizarea actului medical.
Dr. Florin Balanica se alatura echipei Medicover

#MetodaDrBalanica propune pacientilor o abordare holistica a terapiei bolilor metabolice si scadere in greutate personalizata, prin reunirea a patru piloni fundamentali in reducerea excesului ponderal si mentinerea rezultatelor obtinute pe termen lung, prin interventie nutritionala,  activitate fizica adaptata, gestionarea factorilor stresori, in contextul integrarii sociale sanatoase. Rata de succes este de peste 97%!

Dr. Balanica este disponibil pentru programari consultatii de nutritie personalizata in Clinica Victoriei din Str. Grigore Alexandrescu 16-20, etaj 3, Bucuresti, incepand cu data de 18 Octombrie 2022

Formular de programare

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Dl. dr este membru al Academiei Americane de Nutritie si Dietetica, cea mai mare organizatie a specialistilor in alimentatie si nutritie la nivel mondial, este reprezentant pentru Romania al Asociatiei Europene pentru Medicina Stilului de Viata, fondator al ”Scolii pentru Sanatate si Longevitate” si al ”Societatii pentru Medicina Stilului de Viata” din Romania si promotor al ”Medicinei Culinare” in Romania. Totodata, este intiatorul si promotorul interventiei nutritionale in terapia bolilor cronice metabolice, ca si prim pas al abordarii stiintifice, integratoare si personalizate a pacientului.

Tata a 4 copii de diferite varste, dl dr este interest atat din perspectiva specialistului, dar si din perspectiva personala pentru a educa oamenii in sensul practic si concret al unui stil de viata adaptat vremurilor modern.

Doctorand in medicina cu teza "Ritmuri biologice si comportament alimentar in terapia obezitatii. Terapii cognitiv comportamentale. Rolul schimbarii modului de viata si integrarea stilului de viata adaptat in terapia complexa a pacientului obez.", dr. Balanica si-a concentrat o parte din eforturile practice si academice in studiul relatiei dintre excesul de grasime si patologiile asociate acesteia:

  • Obezitatea la adult si copil
  • Diabetul zaharat la adult si copil
  • Boala cardiaca hipertensiva si celelalte afectiuni cardiovasculare
  • Sindromul metabolic.

Unicitatea metodei dr. Balanica de terapie a bolilor cronice metabolice prin interventie nutritionala si a ajuta oamenii sa scada in greutate personalizat, rezida din tratarea  intr-o maniera integrata care vizeaza deopotriva diagnosticarea propriu-zisa, cat si “bagajele” fizice, emotionale si sociale ale pacientului. Componenta de psihonutritie este cheia in abordarea cauzei dezechilibrului metabolic. Peste 35.000 de pacienti au apelat deja la aceasta metoda in ultimii 10 ani, cu o rata de succes de 97%.

Fa o schimbare in bine! Programeaza o consultatie personalizata de Medicina Nutritionala la dl. dr. Balanica fie apeland numarul de call center 021 9896, fie completand formularul de solicitare programare

 

Data publicării 14.10.2022
Data ultimei actualizari 18.10.2022