Investigatii imagistice RMN disponibile in Clinica Medicover Iasi

Clinica Medicover Iasi vine in sprijinul pacientilor cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii imagistice prin rezonanta magnetica (RMN/ IRM), inclusiv in contract cu CAS Iasi. Centrul de imagistica din cadrul clinicii este echipat cu sistemul de rezonanta magnetica SIGNA Explorer, produs de compania General Electric, si vine cu o calitate exceptionala a imaginilor, timpi redusi de scanare si atentie acordata confortului pacientului, oferind astfel siguranta unui examen medical la cele mai inalte standarde.
Investigatii imagistice RMN disponibile in Clinica Medicover Iasi

Centrul de imagistica high-tech din Iasi este parte a unui proiect mai amplu al Medicover Romania - de investitii in echipamente performante de imagistica ce permit medicilor sa puna diagnostice de mare precizie, in specialitati diverse. Explorarile imagistice cu sisteme avansate de tip RMN sunt fundamentale in diagnosticarea preoce si monitorizarea unor afectiuni grave, precum bolile cardiovasculare si neoplaziile, cu o incidenta tot mai mare in Romania.

Medicover investeste peste 5 milioane de euro in patru centre de imagistica in Bucuresti, Iasi, Constanta si Craiova

Programeaza-te la un RMN in clinica Medicover Iasi:

Call Center

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Sau vino direct in clinica Medicover din Complex Palas, cladirea E6 Str. Palat nr. 3A.

Imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) - Certitudinea unui examen precis

Aparatura medicala pentru servicii de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), cunoscute si sub denumirea de rezonanta magnetica nucleara (RMN) reprezinta o tehnica moderna, non-invaziva de diagnostic. Este o investigatie nedureroasa si ofera date clinice exacte deoarece imaginile captate reproduc cu precizie anomaliile de structura, compozitie si de functionare a organismului.

Prezinta avantajul de a evita expunerea pacientului la radiatii (nu foloseste raze X) si nu exista contraindicatii in cazul in care se impune reluarea investigatiei sau efectuarea unora similare intr-o alta regiune a corpului.

Noile echipamente medicale au un nivel redus de zgomot, disconfortul pacientului in timpul RMN-ului fiind considerabil redus.

Sisteme de rezonanta magnetica | SIGNA Explorer

RMN-ul SIGNA Explorer permite examinari neurologice avansate, inclusiv imagistica volumetrica, difuzie, tractografie, perfuzie cerebrala 3D fara substanta de contrast si de spectroscopie – pentru masurarea modificarilor biochimice din tesuturi, utilizata in special in cazul tumorilor cerebrale.

Pentru investigatiile RMN ale coloanei vertebrale, RMN-ul este prevazut cu soft special conceput pentru scanarea unor regiuni dificile, asa cum este zona cervicala. Tehnicile de corectie au rolul de a atenua miscarile pacientului in timpul examinarii, miscari care in tehnicile clasice de scanare pot conduce la rezultate neconcludente.

In cazul afectiunilor musculo-scheletice din sfera ortopediei, sistemele de rezonanta magnetica au capacitatea de a emite imagini clare, detaliate pentru stadializarea acestora.

Pentru sistemul vascular, fluxurile arteriale si venoase pot fi examinate in detaliu si fara substanta de contrast, fiind de un real ajutor in cazul copiilor si la pacientii care au contraindicatie la administrarea substantei de contrast ori care in trecut au experimentat efecte adverse in urma administrarii acesteia.

La Medicover, poti achizitiona si online investigatia RMN, accesand store.medicover.ro/rmn
Alege investigatia dorita, confirma datele, iar dupa efectuarea platii, colegii nostri te vor contacta pentru stabilirea programarii.

 

Investigatii RMN

CUMPARA ONLINE

Data publicării 06.06.2022
Data ultimei actualizari 15.06.2022