Investigatii imagistice RMN, realizate cu aparatura ultraperformanta, la Centrul Medical Iowemed Medicover din Constanta

Incepand cu luna septembrie, pacientii Centrului Medical Iowemed Medicover din Constanta, Bdul Alexandru Lapusneanu nr 88A, au acces la investigatii imagistice RMN, la un pret accesibil.
Investigatii imagistice RMN, realizate cu aparatura ultraperformanta, la Centrul Medical Iowemed Medicover din Constanta

Centrul Medical Iowemed Medicover din Constanta s-a extins cu un echipament nou RMN ultraperformant, produs de GE Healthcare, venind astfel in intampinarea nevoilor pacientilor cu servicii medicale care asigura un examen rapid si furnizeaza o informatie clinica de cea mai buna calitate.

Investigatiile RMN nu sunt disponibile momentan in regim coplata, nefiind decontate CAS.

Pacientii care au recomandarea medicului pentru o examinare RMN se pot programa printr-un simplu telefon la numarul 0241.962.

Care sunt avantajele unei investigatii RMN?

Rezonanta magnetica nucleara sau RMN este o tehnica avansata, ce ofera multiple avantaje, atat medicului, cat si pacientului.

Investigatiile RMN ajuta la diagnosticarea multor afectiuni si anomalii, de la tumori canceroase la defecte ale articulatiei soldului. De asemenea, sunt foarte utile pentru studierea maduvei spinarii, a creierului, a inimii și a ochilor, precum si pentru monitorizarea afectiunilor cronice.

Principalele beneficii ale investigatiei RMN:

  • Neiradianta - Aceasta tehnica nu iradiaza, drept pentru care poate fi efectuata de mai multe ori la intervale scurte de timp, daca medicul suspecteaza ca afectiunea de care sufera pacientul ii poate pune viata in pericol si sunt necesare diagnosticare si tratament rapid.
  • Confort - Datorita designului modern si ergonomic, experienta pacientului este imbunatatita.
  • Imagini de o acuratete ridicata -  Datorita tehnologiei avansate, imaginile reconstruite cu ajutorul unei investigatii RMN sunt de o acuratete ridicata.

SIGNA Explorer, RMN de ultima tehnologie, la Centrul Medical Iowemed Constanta 

SIGNA™ Explorer ofera o calitate exceptionala a imaginii, un randament ridicat, precum si un confort sporit pentru pacient, prin reducerea nivelului de zgomot si posibilitatea ca pacientul sa poata respire relaxat, fara sa aiba senzatia de claustrofobie. 

SIGNA™ Explorer include doua tehnici, denumite HyperSense și HyperCube, care ofera o imagistica de o acuratete inalta, la o viteza remarcabila. Aceste tehnologii permit protocoale de imagistica avansata.

De asemenea, dispune de o functie speciala, Silent scan, care elimina zgomotul in timpul examinarii.

Signa Explorer permite realizarea unei game diversificate de investigatii RMN, precum:

  • RMN pentru oase, mușchi si articulatii
  • RMN abdomen si pelvis
  • RMN cerebral
  • RMN coloana vertebrala
  • RMN oncologice.

Locatie noua pentru Centrul Medical Iowemed Medicover

Din septembrie, pacientii ne pot gasi intr-o noua locatie moderna si spatioasa situata pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr 88A din Constanta.

Noua locatie dispune de spatii de asteptare generoase, precum si de cabinet medicale luminoase, menite sa creasca gradul de confort si sa imbunatateasca experienta medicala a tuturor persoanelor care ne viziteaza centrul medical.

 

Va asteptam!

 

 

Data publicării 03.10.2022
Data ultimei actualizari 04.10.2022