La Medicover ai discount 10% la analizele de laborator pana la sfarsitul anului

Bifeaza verificarea starii tale de sanatate pe lista activitatilor de facut anul acesta si beneficiezi de 10% discount la peste 1.000 de analize de laborator in clinicile Medicover din Bucuresti si din tara, si in ambulatoriul Spitalului Medicover din Bucuresti.
La Medicover ai discount 10% la analizele de laborator pana la sfarsitul anului

Discountul de 10% este valabil in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2022 in reteaua Medicover.

Lista completa a analizelor cu discount poate fi consultata aici – Servicii Campanie 10% discount analize laborator.

Call Center

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Urmeaza probabil cea mai frumoasa perioada a anului, iar in asteptarea zilelor libere de sarbatori, avem tendinta sa ne canalizam atentia catre familie, cadouri, omitand faptul ca boala nu ia vacanta si ca cel mai frumos cadou pentru noi si cei dragi, este o sanatate care sa se permita sa ne bucuram unii de altii.

Analizele medicale sunt cel mai puternic instrument pe care il avem la dispozitie pentru a ne evalua periodic starea de sanatate.

Testele de laborator reprezinta cea mai eficienta cale pentru:

  • Determinarea starii generale de sanatate
  • Estimarea riscului de a dezvolta anumite afectiuni pe baza valorilor obtinute la analize – deficiente nutritionale, probleme de coagulare a sangelui
  • Identificarea unor afectiuni medicale precum anemia, diabetul, bolile hepatice
  • Depistarea unor infectii, dezechilibre hormonale
  • Confirmarea unor diagnostice sau infirmarea acestora si monitorizarea tratamentelor
  • Eliminarea dubiilor cu privire la anumite simptome ingrijoratoare.

Conform unui studiu privind motivele pentru care oamenii evita asistenta medicala, inclusiv efectuarea analizelor, desfasurat in Statele Unite ale Americii, 12% dintre participanti au declarat ca amana vizita medicala sperand ca simptomele se vor ameliora de la sine.

In practica medicala insa, in functie de patologie, manifestarile clinice tind sa se agraveze, iar tratamentele administrate sunt mai agresive cu organismul daca afectiunea medicala nu a fost tratata de timpuriu.

Obisnuinta de a ne prezenta la analize inainte de aparitia unei dureri, inseamna consolidarea unui comportament prudent, axat pe preventie si este parte a responsabilitatii pe care o avem cu totii, aceea de a ne implica propria ingrijire.

Nu uita ca un stil de viata sanatos nu se rezuma doar la alimentatie si exercitiu fizic, ci si la verificarea medicala de rutina.

Testele de laborator pot fi recoltate cu sau fara programare, pentru mai multe informatii, ne puteti contacta in Call Center 021 9896

Te asteptam in clinicile Medicover.

 

Data publicării 16.11.2022
Data ultimei actualizari 22.11.2022