Medicover in parteneriat cu MediCab by BlackCab

In contextul actual al pandemiei COVID-19, Medicover a incheiat un parteneriat cu BlackCab pentru ca suntem atenti la nevoia ta de siguranta si confort, chiar si pe drumul spre si dinspre clinica. In urma acestui parteneriat, in calitate de pacient Medicover te bucuri de preturi speciale la serviciile oferite de BlackCab.
Medicover in parteneriat cu MediCab by BlackCab
Medicover - parteneriat cu MediCab by BlackCab
Medicover in parteneriat cu MediCab by BlackCab

De obicei, mergem la medic pentru ca trebuie, nu pentru ca ne face placere. Fie ca venim pentru noi insine, fie ca insotim o persoana apropiata, drumul la si de la clinica este presarat cu preocupari si asteptari care, adesea, ne solicita toata atentia.

In contextul actual al pandemiei COVID-19, Medicover a incheiat un parteneriat cu BlackCab pentru ca suntem atenti la nevoia ta de siguranta si confort, chiar si pe drumul spre si dinspre clinica.

In urma acestui parteneriat, in calitate de pacient Medicover te bucuri de preturi speciale la serviciile oferite de BlackCab. Asadar, cand alegi sa iti dedici acest timp exclusiv tie, cand vrei sa elimini toate celelalte griji in drumul tau catre clinica si optezi sa vii la Medicover cu BlackCab, ai o reducere de:
10% REDUCERE la fiecare cursa cu MediCab prin codul MEDICOVER10


Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa instalezi aplicatia BlackCab din AppStore sau Google Play, sa comanzi o cursa catre sau de la orice clinica Medicover, sa alegi serviciul MediCab si sa introduci in aplicatie codul MEDICOVER10.

Iti uram calatorii placute si, pana vom veni noi la tine (in curand, daca vrei) te asteptam la noi in siguranta si confort!
Campania s-a incheiat. 
Data publicării 27.08.2020
Data ultimei actualizari 17.01.2023