Medicover Romania finalizeaza achizitia retelei de clinici Laurus Medical

22 septembrie 2022 – Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Romania, anunta finalizarea achizitiei retelei Laurus Medical, supraspecializata in proctologie si tratamentul afectiunilor sistemului venos, cu o excelenta evolutie atestata de cei peste 17 ani de activitate.
Medicover Romania finalizeaza achizitia retelei de clinici Laurus Medical

Investitia va asigura grupului Medicover o consolidare a prezentei la nivel national printr-o retea de zece clinici cu multiple specialitati, in linie cu strategia grupului de abordare a domeniului medical din perspectiva multidisciplinara si marcheaza intrarea Medicover pe noi piete regionale, in orase ca Suceava, Bacau, Focsani, Buzau, Deva. Echipa medicala se extinde cu peste 150 de profesionisti, printre cei mai apreciati specialisti in domeniu.

„Prin aceasta investitie importanta, ne consolidam abordarea pluridisciplinara si vom veni in sprijinul pacientilor nostri cu tehnologii inovatoare, neinvazive de tratament in supraspecializarile flebologie, proctologie. Laurus Medical ne va ajuta in misiunea noastra de a imbunatati vietile oamenilor prin servicii medicale la cele mai inalte standarde”, a declarat dr. Florinela Cirstinadirector general Medicover Romania.

Clinicile Laurus Medical vin in sprijinul pacientilor din tara cu tehnologii inovatoare, neinvazive, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor si al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie ghidata ultrasonic), terapia bazata pe rezonanta magnetica MBST. Aceste tehnologii, si nu numai, permit tratarea unui spectru larg de afectiuni ale sistemului venos, afectiuni cardiovasculare, gastrice, endocrine, dermatologice, cu acuratete si rate ridicate de succes. 

 

Despre Medicover Romania

Din 1995, Medicover Romania a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata serviciilor de sanatate private, cu o retea de 26 de clinici in Bucuresti si in tara, patru spitale generaliste: in Bucuresti, Cluj-Napoca,  Oradea si Craiova, 28 de cabinete on-site si peste 250 de unitati medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai inalte standarde medicale si deservesc o gama larga de specialitati medicale si chirurgicale.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.medicover.ro

 

Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala de servicii medicale si de diagnostic, infiintata in 1995. Medicover opereaza o retea extinsa de clinici, spitale, facilitati de ingrijire specializata si laboratoare. Pietele principale ale Medicover sunt Polonia si Germania. In 2021, Medicover a avut venituri de 1.377 milioane de euro si peste 38.000 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.medicover.com

Data publicării 23.09.2022