Medicover Romania isi consolideaza serviciile dedicate sanatatii femeii, prin achizitionarea Mediplus Clinic

Medicover, singurul furnizor de servicii medicale private din Romania cu expertiza internationala, anunta ca a achizitionat pachetul majoritar de actiuni la Mediplus, clinica trans-disciplinara dedicata sanatatii femeii. Cei peste 18 ani de experienta alaturi de excelenta echipei Mediplus coordonate de reputatul Dr. Iosif Niculescu aduc un avantaj considerabil capacitatii Medicover de a oferi solutii integrative si supraspecializate de diagnostic si tratament pentru pacientele sale.
Medicover Romania isi consolideaza serviciile dedicate sanatatii femeii, prin achizitionarea Mediplus Clinic

Mediplus este prima clinica din Romania care abordeaza tratamentul afectiunilor asociate menopauzei, un segment foarte putin adresat pe piata locala. In fiecare an, clinica Mediplus inregistreaza peste 7.000 de consultantii, fiind deservita de o echipa de specialisti cu experienta locala si internationala in Endocrinologie, Oncologie, Ginecologie si Obstetrica. Clinica Mediplus a fost preluata in anul 2017 de Dr. Iosif Niculescu.

Medicover Romania isi consolideaza serviciile dedicate sanatatii femeii, prin achizitionarea Mediplus Clinic

„Uram bun-venit in familia Medicover Romania intregii echipe Mediplus Clinic. Avem deja o excelenta colaborare cu Dr. Iosif Niculescu, remarcabil pentru deosebita sa preocupare pentru sanatatea femeii. Dorim sa ne dezvoltam impreuna pentru a aduce pacientelor noastre cele mai avansate solutii de tratament”, a declarat dr. Florinela Cirstinadirector general Medicover Romania.

Medicover Romania isi consolideaza serviciile dedicate sanatatii femeii, prin achizitionarea Mediplus Clinic

„Ne onoreaza asocierea cu Medicover, furnizor cu puternica prezenta internationala si rol cheie in dezvoltarea sistemului medical privat din Romania. Colaborarea avuta pana acum cu echipa sectiei de obstetrica-ginecologie din Spitalul Medicover Bucuresti a evidentiat valorile comune, printre care si pasiunea pentru calitatea actului medical. Impreuna vom reusi sa aducem o contributie importanta in preventia problemelor medicale din sfera patologiei ginecologice si obstetricale”, a declarat Dr. Iosif Niculescu, fondatorul clinicii si medic specialist in Obstetrica-Ginecologie cu peste 20 de ani de experienta locala si internationala.

Medicover Romania va detine pachetul majoritar de actiuni. Investitia in Mediplus se inscrie in strategia Medicover Romania de a-si dezvolta serviciile medicale care abordeaza integrat si multidisciplinar sanatatea femeii. In 2019, Medicover Romania a fost printre dintre primii furnizori de servicii medicale care a deschis un centru multidisciplinar dedicat diagnosticarii si tratarii endometriozei.

Despre Medicover Romania

Din 1995, Medicover Romania a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata serviciilor de sanatate private, cu o retea de 25 de clinici in Bucuresti si in tara, trei spitale generaliste: in capitala, la Oradea si Craiova, 28 de cabinete on-site si peste 250 de unitati medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai inalte standarde medicale si deservesc o gama larga de specialitati medicale si chirurgicale.

Medicover Romania face parte din Medicover, companie internationala de servicii medicale si de diagnostic, infiintata in 1995. Medicover opereaza o retea extinsa de clinici, spitale, facilitati de ingrijire specializata si laboratoare. Pietele principale ale Medicover sunt Polonia si Germania. In 2020, Medicover a avut venituri de 998 milioane de euro si peste 32.000 de angajati.

Data publicării 17.01.2022