Medicover si Provident isi unesc fortele pentru a promova sanatatea in randul varstnicilor

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private, si compania de credite de consum Provident Financial Romania au semnat un parteneriat menit sa le ofere persoanelor in varsta access la servicii medicale de calitate.

Astfel, prin pachetul special ProviSenior, persoanele pensionate pe limita de varsta care indeplinesc conditiile de creditare si iau un imprumut Provident pana in 28 august beneficiaza de o reducere de 15 puncte procentuale la dobanda si de un pachet medical gratuit oferit prin reteaua Medicover. Acest pachet include o consultatie de medicina generala, o electrocardiograma (EKG), glicemie si o serie de analize gratuite, in functie de nevoile individuale ale fiecaruia. Serviciile medicale pot fi accesate de clientii ProviSenior in reteaua Medicover pana in 31 octombrie 2023, printr-o programare telefonica la numarul 021 9896.

"Suntem incantati sa anuntam acest parteneriat cu Provident. Impreuna, ne propunem sa imbunatatim accesul la servicii medicale pentru varstnici, asigurandu-ne ca acestia primesc ingrijirea necesara pentru a-si mentine sanatatea si bunastarea. Credem ca acest lucru este fundamental pentru a le permite sa fie alaturi de cei dragi in cele mai bune conditii posibile", a declarat Florian Georgescu, Director comercial, Medicover Romania.

Fondată în 2006, Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, cel mai mare furnizor de credite la domiciliu din lume. Provident ofera acces la creditare unei categorii de romani care altfel ar putea fi excluși din ofertele altor instituții financiare.

“Credem ca varsta nu ar trebui sa fie o piedica in a accesa o forma legala de finantare sau o asigurare. Ramanem fideli angajamentului nostru de a sustine incluziunea financiara si sociala si suntem onorati sa ii avem alaturi de noi pe partenerii de la Medicover in constructia ofertei ProviSenior”, spune Eduard Gongonie, directorul de marketing al Provident.

Regulamentul promotiei ProviSenior este disponibil la adresa https://www.provident.ro/promotii-credite-online/provisenior. Pentru a beneficia de serviciile medicale gratuite incluse in oferta promotionala, clientii trebuie sa mentioneze numarul contractului ProviSenior in momentul programarii. Pentru mai multe detalii si pentru a vedea lista clinicilor Medicover si a clinicilor partenere in care puteti beneficia de pachetul medical gratuit, va rugam sa vizitati website-ul campaniei.

Data publicării 23.08.2023
Data ultimei actualizari 24.08.2023