Medicul pneumolog Liliana Grigoriu se alatura echipei Medicover

Ii uram bun venit in echipa de specialisti Medicover, doctoritei Liliana Grigoriu, medic primar cu experienta vasta in pneumologie si competente in endoscopie bronsica si somnologie.
Dr. Liliana Grigoriu - medic primar pneumologie se alatura echipei Medicover

Endoscopia bronsica (bronhoscopia) reprezinta o tehnica minim invaziva care permite investigarea amanuntita a cailor respiratorii. Prin intermediul bronhoscopiei, medicul poate vizualiza interiorul arborelui traheobronsic (trahee si bronhii). Procedura este utilizata atat pentru diagnosticarea bolilor pulmonare, cat si pentru a monitoriza evolutia acestora si modalitatea in care raspund la tratamentul administrat.

Somnologia este ramura interdisciplinara care contribuie la stabilirea diagnosticului si tratarea conditiilor medicale aparute in timpul somnului, asa cum este Sindromul de apnee in somn obstructiv (SASO) sau anumite tulburari de somn.

Dr. pneumolog Liliana Grigoriu – Medicover The Bridge

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, dr. Liliana Grigoriu are multiple certificari si participari la congrese nationale si internationale, parte a unei formari profesionale continue in slujba pacientului, precum si o serie de publicatii efectuate in cadrul doctoratului sau cu tematica tezei de doctorat.

Din 2009 este medic primar la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti. A terminat un stagiu de pregatire profesionala in pneumologie si somnologie  la Centre hospitalier universitaire à Limoges, Franta (CHU Limoges). Tot acolo si-a desfasurat o mica parte din activitatea profesionala in cadrul serviciului de pneumologie, laboratorului de somnologie si endoscopie bronsica.
In anul 2014 a obtinut atestatul de studii complementare in somnologie nivelul I si nivelul II.

Dr. pneumolog Liliana Grigoriu ofera consultatii pneumologie si somnologie adulti in cadrul clinicii Medicover de Bridge, si multiple investigatii necesare in cazul unor afectiuni precum apneea in somn: poligrafie cu interpretare traseu, autotitrare CPAP.

Programari pentru consultatii la Dr. pneumolog Liliana Grigoriu in clinica Medicover The Bridge

Call Center

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Data publicării 07.06.2022
Data ultimei actualizari 08.06.2022