Noutati privind liniile de garda ale Spitalelor Medicover din Bucuresti

Incepand cu 1 iulie, pentru intampinarea nevoilor pacientilor ce necesita asistenta si ingrijiri medicale imediate, in Spitalul Medicover Pipera, vor functiona linii de garda pentru ATI, Chirurgie generala, Medicina interna si Camera de garda - ambulatoriu adulti 24/7 – ce acopera toata patologia acuta medico-chirurgicala. In acest fel, ne propunem sa oferim pacientilor din Bucuresti si din imprejurimi, un acces mai facil si rapid la servicii medicale de calitate, atunci cand simptomele se acutizeaza si au nevoie de interventie de specialitate prompta.

In Maternitatea Medicover din Str. Pechea, nr. 8, sector 1, raman liniile de garda in urmatoarele specialitati:

  • ATI
  • Obstetrica – ginecologie
  • Neonatologie
  • Pediatrie.

Departamentul de Pediatrie continua sa functioneze in cadrul Maternitatii Medicover din Str. Pechea nr. 8, furnizand servicii de sanatate pentru categoria de varsta 0 -18 ani. O echipa dedicata de medici asigura diagnosticul, tratamentul si prevenirea afectiunilor specifice pacientilor pediatrici.

De asemenea, maternitatea acopera si servicii de spitalizare de zi pediatrie,  decontate prin CASMB, pentru diferite diagnostice clinice.

Spitalizarea de zi se adreseaza cazurilor medicale care nu implica internarea continua, insa nici nu pot fi tratate in ambulatoriu. Durata maxima a spitalizarii de zi este de 12 ore, timp in care micii pacienti beneficiaza de investigatii, monitorizare si tratament, in functie de particularitatile fiecarui caz in parte.

 

Ne concentram pe imbunatatirea fluxurilor de lucru, astfel incat sa putem oferi servicii medicale in mod eficient si organizat, pentru a satisface nevoile de sanatate si asteptarile pacientilor nostri. Aceste modificari nu produc efecte in randul abonatilor Medicover. In functie de tipul de abonament detinut, beneficiile serviciilor medicale acordate in cadrul camerelor de garda se mentin.

Data publicării 30.06.2023
Data ultimei actualizari 11.08.2023