Spitalul Inovator Medicover Pipera – proiect finalist la categoria „Spitalul Anului” la Romanian Healthcare Awards 2023

Spitalul Inovator Medicover Pipera, cel mai modern spital multidisciplinar din reteaua Medicover inaugurat in vara acestui an, s-a numarat printre proiectele finaliste la categoria „Spitalul Anului” in cadrul Romanian Healthcare Awards 2023. Competitia de prestigiu RHA reprezinta un spatiu de dialog pentru profesionistii din domeniul sanatatii si o oportunitate de a face cunoscute exemplele de buna practica din sistemul medical romanesc. Anual, cele mai bune proiecte medicale din Romania sunt evaluate de catre un juriu international format din 28 de membri din Bulgaria, Danemarca, Germania, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Republica Moldova, Romania si Polonia.

Cele 7 categoriile ale competitiei au fost „Medicul Anului”, „Echipa Medicala a Anului”, „Spitalul Anului”, „Proiectul de Cercetare al Anului”, „Inovatia Medicala a Anului”, „Campania Medicala a Anului”, „Calitatea Serviciilor Medicale si Siguranta Pacientului”.

Etapa de jurizare s-a desfasurat in perioada 1-10 decembrie, iar anuntarea finalistilor si premierea castigatorilor a avut loc in cadrul ceremoniei de decernare a trofeelor si premiilor in cadrul evenimentului final Romanian Healthcare Awards 2023.

Nominalizarea Spitalului Medicover Pipera la categoria „Spitalul Anului” la Romanian Healthcare Awards 2023 confirma angajamentul nostru pentru excelenta in furnizarea serviciilor de sanatate. Aceasta recunoastere reflecta contributia semnificativa adusa de Medicover la dezvoltarea continua a standardelor in sistemul de sanatate din Romania.

Dr. Anca Petca, Director Divizie Spitale Medicover Romania

Progresul tehnologiilor medicale a redefinit modalitatea de diagnosticare si abordarea pacientului. Chirurgia robotica, imagistica high tech si dispozitivele bazate pe inteligenta artificiala fac astazi posibile interventii mai putin invazive cu grad ridicat de complexitate. De asemenea, precizia diagnosticului creste acuratetea tratamentului si ofera noi posibilitati terapeutice. La Medicover mizam pe potentialul pe care echipamentele medicale avansate si inovatia le au in transformarea ingrijirii medicale moderne, sustine Dr. Anca Petca, Director Divizie Spitale Medicover Romania.

Promovarea inovatiei, schimbul de experienta si bune practici sunt indispensabile pentru implementarea si consolidarea eficacitatii sistemului sanitar, aprecierea meritelor fiind un accelerator in introducerea de noi tehnologii si abordari terapeutice care duc la imbunatatirea rezultatelor pentru pacienti. Din acest punct de vedere, Spitalul Medicover Pipera se remarca prin tehnologii medicale performante si echipamente de varf, ce permit efectuarea de interventii minim-invazive, prin chirurgie asistata robotic spre exemplu, si proceduri complexe la standarde de excelenta.

Data publicării 19.12.2023