Spitalul Medicover Cluj poate primi urgente chirurgicale

Spitalul Medicover Cluj poate primi pacienti cu patologie din categoria urgentelor chirurgicale digestive (patologia vezicii biliare, apendicita, ulcer perforat, peritonita, ocluzii intestinale etc.), ortopedice (fracturi, luxatii, rupturi de ligamente etc.) si urologice (litiaza renala, tumori vezicale, obstructii ale cailor urinare etc).
Spitalul Medicover Cluj poate primi urgente chirurgicale

Pentru inceput, Spitalul Medicover Cluj isi propune sa asigure preluarea urgentelor chirurgicale de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 – 16:00, dupa contactarea prealabila a medicului chirurg de garda.
In sustinerea actului medical, se pun la dispozitie servicii de diagnosticare, investigatie si tratament: radiologie si imagistica medicala, laborator pentru analize medicale, bloc operator modern dotat cu aparatura de ultima generatie si sectie de anestezie si terapie intensiva (ATI).                                         

Avantajul de care beneficiaza pacientii care se adreseaza Spitalului Medicover Cluj este dat de faptul ca unitatea medicala vine in intampinarea acestora cu o abordare de tipul one stop shop. Astfel ca, din momentul sosirii pacientului in spital, acesta beneficiaza de o pregatire pre-operatorie adecvata. Ulterior, acesta este preluat de echipa chirurgicala, iar post-operator este urmarit indeaproape pe sectiile de terapie intensiva si chirurgie de o echipa de medici cu specializari diferite, tocmai pentru a sustine complexitatea si reusita actului medical. Intr-un final, pacientul ajunge in compartimentul de recuperare medicala, unde acesta ramane atat cat este necesar.

De asemenea, in cadrul Spitalului Medicover Cluj pacientii beneficiaza in continuare de consultatii si spitalizari in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) pentru urmatoarele specialitati: chirurgie generala, urologie, ortopedie, ORL, medicina interna, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, pneumologie, psihiatrie si recuperare medicala.

In plus, Spitalul Medicover Cluj vine si in sprijinul copiilor cu afectiuni ORL si de ortopedie pediatrica. Parintii trebuie sa stie ca toate serviciile chirurgicale adresate copiilor sunt sustinute de catre o echipa medicala experimentata, cu multiple interventii chirurgicale realizate pana la momentul actual pentru copii.

Data publicării 27.07.2022