Te asteptam la Baby Boom editia de primavara! Descopera ofertele speciale la pachetele de nastere in Maternitatea Medicover

Te pregatesti pentru venirea pe lume a bebelusului tau? Maternitatea Medicover este prezenta si la aceasta editie a Baby Boom, cel mai mare targ pentru viitoare mamici si copii, cu oferte speciale la pachetele de nastere, valabile doar pe perioada targului. Evenimentul are loc in perioada 29 februarie - 3 martie in pavilionul B2 din cadrul Romexpo.

Tu si bebelusul tau meritati tot ce e mai bun. Indiferent de tipul nasterii, natural sau prin cezariana, la Maternitatea Medicover vei avea parte de grija medicala de exceptie, o echipa de profesionisti mereu alaturi de tine, aparatura medicala moderna si multa empatie.

Consultantii Maternitatii Medicover vor fi prezenti in toate cele 4 zile ale evenimentului, pregatiti sa iti ofere informatiile de care ai nevoie despre pachetele de nastere particularizate in functie de nevoi si preferinte si ofertele speciale valabile doar la Baby Boom, astfel incat tu sa iei o decizie informata.

Vino la Baby Boom si descopera beneficiile nasterii la Maternitatea Medicover:

 • Plan de nastere personalizat care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor tale, si care sa te ajute sa te simti in siguranta si confortabil pe tot parcursul nasterii.
 • Nastere prietenoasa – medici care sustin cezariana blanda cu avantaje atat pentru mama, cat si pentru nou-nascut, si nasterea vaginala cu minimum de medicatie, ce permite corpului sa urmeze fiziologia naturala in timpul travaliului si in momentul expulziei, minimizand interventiile medicale atat cat este posibil pentru siguranta mamei si a nou-nascutului.
 • Disponibilitate permanenta - Servicii de ingrijire si supraveghere medicala 24/24, 7/7 efectuate de catre o echipa specializata in cadrul compartimentului Neonatologie (sau Terapie Intensiva Neonatala in caz de nevoie) si acces continuu la serviciile medicale prin 4 linii de garda: ATI, Neonatologie, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie.
 • Prezenta partenerului in sala de nastere - un suport emotional fundamental ce contribuie la crearea unei atmosfere de sprijin pentru mama si conexiune cu nou-nascutul inca din primele clipe de viata.
 • Ora magica si clamparea intarziata a cordonului ombilical - sustinem ingrijirea piele pe piele (skin-to-skin) imediat dupa nastere pentru a ajuta nou-nascutul sa se adapteze mai repede la viata extrauterina, a facilita un start bun in alaptare si pentru realizarea atasamentului intre mama si bebelus.
 • Alaptarea – punem la dispozitia mamicilor consultant in lactatie certificat international IBCLC pentru indrumarea si asistenta mamei in probleme legate de alaptare si hranirea bebelusilor cu lapte matern.
 • Confort pentru viitoarea mamica - rezerve duble, dar si in regim single pentru maxim de confort. Nou- nascutul va sta pe parcursul internarii in salon cu mama sa. El va fi preluat pentru scurt timp de 2 ori pe zi, pentru a fi consultat de medicul neonatolog, fara a perturba insa programul de somn sau de supt al nou-nascutului.

Baby Boom 29 februarie – 3 martie 2024

 • Locatie – Romexpo, Bulevardul Marasti, nr. 65-67, Bucuresti
 • Evenimentul are loc in Pavilionul B2
 • Programul targului: incepand cu ora 10:00
 • Acces: joi, 29 februarie si vineri 1 martie – gratuit in baza invitatiei
 • Pret bilet sambata 2 martie si duminica 3 martie: 15 Lei | Copiii au acces gratuit in toate zilele targului
 • Pentru mai multe detalii invitatii si achizitie de bilete, vizitati site-ul evenimentului babyboomshow.ro

 

Data publicării 06.02.2024