Medicover Victoriei

Medicover Victoriei

Medicover din Piata Victoriei este cea mai mare clinica cu servicii integrate, cu o echipa de profesionisti pentru ingriirea ta si a familiei tale.

Afla mai multe
 • Orar Clinica

  Luni-Vineri:
  08:00 - 20:30
  Sambata:
  08:00 - 14:00
  Duminica:
  inchis
 • Orar Recoltare

  Luni-Vineri:
  7:30 - 13:30
  Sambata:
  7:30 - 12:00
  Duminica:
  Inchis
 • Contact Clinica

  021 310 16 88
 • Adresa si localizare

  Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti

Noutati

 • Centrul de excelenta in Gastroenterologie in Medicover Victoriei

  Centrul de excelenta in Gastroenterologie din Medicover Victoriei reuneste o echipa de profesionisti in domeniul Gastroenterologiei sub indrumarea Prof. Univ. Dr. Alexandru Oproiu - Presedinte de Onoare al Societatii Romane de Gastroenterologie; Fondatorul Scolii Romanesti de Gastroenterologie Medic Primar Gastroenterologie - Hepatologie; Medic Primar Boli Interne, alaturi de Conf. Univ. Dr. Mircea Manuc, Dr. Ioan Greceanu, Dr. Dana Moraru.

 • Cel mai eficient tratament pentru intinderi musculare, dureri de coloana sau crampe musculare โ€“ Laserul HIRO

  Iti oferim pachetul laserterapie HIRO pentru un tratament complet de 10 sedinte โ€“ la 1100 lei. Terapia HILT, folosita de specialistii Centrului de Reabilitare Medicala Medicover, presupune folosirea laserului HIRO pentru intinderi musculare, entorse, luxatii, crampe musculare, inflamatii ale tendoanelor, contuzii, fracturi, dureri de coloana, hematoame, afectiuni ale nervilor periferici si afectiuni ale articulatiilor.

Toate noutatile

Articole medicale

Toate articolele