Discount 20% pentru vizitele la Ginecologie, Dermatologie si ORL in clinicile Medicover | Economiseste pentru sanatatea ta!

Programeaza o vizita in una din clinicile Medicover din Bucuresti sau din tara, si vei beneficia de 20% discount la consultatii de specialitate, proceduri si investigatii medicale la urmatoarele specialitati: ORL, Dermatologie, Ginecologie.
Discount pentru vizitele la ORL, Ginecologie, Dermatologie in clinicile Medicover

In perioada 11 aprilie – 10 iulie 2022 ai 20% discount in clinicile noastre la oricare dintre specialitatile: ORL, ginecologie si dermatologie.

Este timpul pentru o evaluare a starii de sanatate! Indiferent ca ai nevoie de un consult de rutina, de investigatii medicale, investigatii imagistice - ecografii si proceduri pentru tratarea ori monitorizarea anumitor probleme de sanatate existente.

Cuprins

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 80% dintre bolile cronice pot fi prevenite. Este demonstrat ca persoanele care merg la controale medicale periodice si fac examinari adecvate varstei, pot depista afectiuni in stadiu incipient cand acestea sunt mai usor de tratat. De asemenea, controalele de preventie sunt recomandate mai ales pentru persoanele cu antecedente familiale de anumite afectiuni.

Consultatii, investigatii si proceduri medicale ORL – 20% discount

Senzatia de ameteala si tulburarile de echilibru pot fi semnele unei boli de urechi. Amigdalita cronica, laringitele, sinuzita (acuta, cronica) si rinitele alergice sunt cateva dintre afectiunile medicale frecvente in sfera ORL. In sezonul cald, mersul la mare, inotul in bazin cresc numarul cazurilor de otita externa (numita otita de piscina), o alta afectiune ce, netratata in mod corect, conduce la complicatii nedorite, inclusiv pierderea sau deteriorarea auzului.

Pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechii, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si sinusurilor adreseaza-te medicului ORL.

Consultatii ginecologie, investigatii si proceduri ginecologice – 20% discount

Nu amana momentul unui examen ginecologic anual. Este o consultatie de rutina in cadrul careia se pot depista in stadiu incipient patologii dificil de tratat in stadiile avansate. Controlul anual la medicul ginecolog este cu atat mai important cu cat anumite afectiuni ginecologice sunt “silentioase”, asimptomatice, boala evolueaza fara a manifesta efecte vizibile care ar putea ridica semne de intrebare femeii.

In cazul in care planuiesti o sarcina in viitorul apropiat, nu uita de vizita preconceptionala! Cel mai bun start in calatoria celor 9 luni. Profită de reducerile Medicover la consultații, servicii de imagistică și investigații ginecologice.

Consultatii dermatologie, investigatii medicale si proceduri tratament dermatologic

Activitatile in aer liber inseamna si expunere mai mare la praf, polen, alergeni din mediul inconjurator. Primavara, umiditatea si fluctuatiile de temperatura au un impact negativ asupra tenului si asupra pielii in general. Pot aparea sau se pot acutiza unele afectiuni dermatologice precum acneea, dermatita de contact iritativa, dermatita eczema, urticaria, rozaceea, psoriazisul si eruptia polimorfa la lumina.

Fa-ti un bilant al sanatatii pielii in perioada aprilie – iulie, consultatiile dermatologice, investigatiile si procedurile de tratament dermatologic au -20% discount. In cadrul clinicilor Medicover sunt disponibile tehnici non-invazive de diagnostic si proceduri inovatoare. Specialistii nostri va pot consilia cu privire la protectia solara potrivita timpul de ten, importanta testelor de screening si optiunile de tratament adecvate.

Va asteptam in clinicile noastre!

Data publicării 12.04.2022
Data ultimei actualizari 13.07.2022