Vino la targul Baby Boom – editia de toamna! Ti-am pregatit oferte speciale la pachetele de nastere la Medicover

Preocupata sa ai tot ce este mai bun pentru tine si puiul tau? Vino sa cunosti mai bine Maternitatea Medicover la targul Baby Boom care va avea loc intre 8 si 11 septembrie, in Bucuresti, la centrul expozitional Romexpo, pavilionul B1. La standul Maternitatii Medicover, te vor intampina consultantii nostri de la care poti afla despre avantajele nasterii la Medicover. Nu rata ofertele speciale la pachetele de nastere valabile doar pe perioada targului!
Vino la targul Baby Boom – editia de toamna! Ti-am pregatit oferte speciale la pachetele de nastere la Medicover

Plan de nastere personalizat si discounturi valabile doar la Baby Boom

Stim ca fiecare mama este unica. Iata de ce este important sa fii pe maini bune si sa ai incredere in echipa medicala care te va ajuta sa faci cunostinta cu bebelusul tau. Viitoarele mame care aleg sa nasca la Maternitatea Medicover au siguranta ca vor primi cel mai inalt nivel de expertiza si dedicare din partea echipei noastre de medici, asistente si moase.

Ti-am pregatit pachete complete de nastere, sau, daca doresti mai multa flexibilitate, poti discuta cu consultantii nostri despre optiunile de personalizare.

Intreaba de ofertele speciale pentru pachetele de nastere la standul nostru de la Baby Boom, 8-10 septembrie, intre orele 10.00 -19.00, si duminica, 11 septembrie, intre orele 10.00 - 18.00.

Prioritatea noastra este ca tu sa aduci pe lume un copil sanatos, si sa beneficiezi de cea mai buna ingrijire. In cel mai frumos moment al vietii tale, vei avea alaturi o echipa medicala si profesionisti cu experienta.

Dr. Silviu Istoc, medic primar in Obstetrica-Ginecologie, conduce echipa medicala a Maternitatii, fiind seful sectiei de Obstetrica a Spitalului Medicover Romania.

Siguranta deplina si o nastere prietenoasa

In Maternitatea Medicover pretuim si sustinem beneficiile “orei magice” si ale sistemului “rooming-in”, mama si nou-nascutul impart aceeasi rezerva, iar personalul medical care asigura supravegherea “cuplului” mama-bebelus poate fi solicitat ori de care ori este nevoie.

Intalnirea cu puiul tau va fi cu siguranta de neuitat, noi depunem toate eforturile sa fie si o experienta deplina. In Maternitate, punem la dispozitia viitoarelor mamici:

  • Echipa dedicata de profesionisti in urmarirea sarcinii si asistarea nasterii
  • Moasa dedicata pentru sprijin si suport emotional
  • ATI si Terapie Intensiva Neonatala pentru gestionarea complicatiilor
  • Plan de nastere nastere conceput pentru siguranta si confortul mamei si al bebelusului, indiferent de modalitatea nasterii (natural sau prin cezariana)
  • Consultant in lactatie certificat international, IBCLC.

 

Informatii utile pentru participantii la Baby Boom

  • Locatia a evenimentului – Romexpo, Bulevardul Marasti, nr. 65-67, Bucuresti.
  • Standul Maternitatii este amplasat in Pavilionul B1 – acces prin Poarta E dinspre strada Poligrafiei.
  • Programul targului: 8-10 septembrie: 10:00-19:00, 11 septembrie: 10:00-18:00.
  • Pret bilet 15 lei. Biletele se pot cumpara la intrarea in targ, sau online pe ro/produs/bilet-intrare
  • Loc de parcare gratuit.

Te asteptam cu drag!

 

Data publicării 25.08.2022
Data ultimei actualizari 02.09.2022