Alia Al-Kafijy
320 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicina muncii
Clinica Medicina Muncii - Oregon Park
Dr. Alia Al-Kafijy este medic de Medicina Muncii cu experienta pe parte de consultatii si interpretarea rezultatelor.
Vezi profil
Maria-Bianca Anca-Stanciu
37 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica The Bridge Medicover
Dr Anca-Stanciu Bianca este medic specialist Obstetrica-ginecologie si are competenta in ultrasonografie obstetricală și ginecologică, histeroscopie si colposcopie.
Vezi profil
Adnana-Angela Andreescu

Neurologie
Spitalul Medicover Pipera

Ortopedie
Spitalul Medicover Pipera

Anestezie si terapie intensiva
POLARIS
18 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

English
Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Mihaela Anghel

Medicina muncii
English
Clinica Medicina Muncii - Oregon Park
Cristina Anghelescu
42 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Neurologie pediatrica
English, French, Spanish
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Cristina Anghelescu este medic specialist in Neurologie pediatrica cu experienta de 4 ani de garda linia a II-a in cadrul Clinicii de Neurologie Pediatrica a Spitalului...
Vezi profil
Razvan Anitas

Ortopedie
Spital Medicover Cluj
“Am ales Ortopedia pentru ca e, in mare parte, o specialitate reconstructiva: reda mobilitatea, reda libertatea. Intr-o lume activa si deschisa acestea sunt lucruri de pret a...
Vezi profil
Andrei Antoneac
60 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Orl
English
Clinica Iasi Medicover
Madalina-Doina Antonescu
9 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină fizică și de reabilitare
English
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Madalina-Doina Antonescu este medic specialist in Genetica medicala si Medicina Fizica si Reabilitare Medicala.
Vezi profil
Lavinia Elena Antonie
23 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Endocrinologie
English, French
Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Dr. Lavinia Elena Antonie este medic specialist in Endocrinologie cu experienta de peste 10 ani in sistemul medical public si 5 ani in sistemul medical privat. Are experientra in...
Vezi profil
Ionela Apatean
133 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicina muncii
Clinica Medicina Muncii - Oregon Park
Rodica Apostol
730 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină de familie
English
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Rodica Apostol este specialist in Medicina de familie. Are competenta in Neonatologie.
Vezi profil
Iuliana Ardeleanu

Cardiologie
English, French
Clinica Iasi Medicover
Membru in: Societatea Europeana de Cardiologie Societatea Romana de Cardiologie
Vezi profil