Conf. Dr. Adrian Todor

Medic Primar
Adrian Todor
map
Adrian Todor
Conf. Dr. Adrian Todor
Medic Primar
Specialitate
Despre medic

Dr. Adrian Todor a absolvit Facultatea de Medicina Generala a UMF Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca, ulterior efectuand specializarea in ortopedie si traumatologie in cadrul Clinicii de Ortopedie din Cluj Napoca. In cadrul aceleasi universitati a obtinut titlul de doctor in stiinte medicale iar apoi a urmat toate treptele carierei universitare de la Preparator la Asistent, apoi Sef de Lucrari si Conferentiar Universitar.

A participat la multiple cursuri si stagii de pregatire profesionala in tara si in strainatate , cele mai importante fiind Germania, Anglia, Franta, si SUA

Dr. Adrian Todor este lector recunoscut national si international cu un rol important in educatia universitara si postuniversitara, fiind invitat constant la congrese si cursuri de prestigiu in domeniu.

Activitatea medicala principala este reprezentata de chirurgia artroscopica – minim invaziva a umarului si genunchiului precum si chirurgia deschisa, endoprotetica a umarului, soldului și genunchiului, inclusiv reconstrucții și revizii complexe. Domnul doctor a implementat numeroase tehnici chirurgicale de actualitate unele fiind efectuate în premieră regională.

Dr. Adrian Todor este membru a multiple societati profesionale de ortopedie inclusiv Academia Americana a chirurgilor Ortopezi (AAOS).

Educație
Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca http://www.umfcluj.ro/
map
Spital Medicover Cluj
Strada Principală, Nr. 323T, Suceagu 407062 Cluj Napoca
0264 933
Luni - vineri 08:30-18:00