Rodica Apostol
747 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Medicină de familie
English
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Rodica Apostol este specialist in Medicina de familie. Are competenta in Neonatologie.
Vezi profil
Tudor Atasiei
38 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ortopedie
Spitalul Medicover Pipera

English, French
Clinica Pediatrie Medicover
Dr. Alina Atomei este medic specialist in Psihiatrie pediatrie cu peste 5 ani de experienta in domeniu.
Vezi profil
Elena-Livia Avram
421 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Dermatologie, Dermato-venerologie
Clinica Victoria Medicover
Dr. Elena-Livia Avram este medic specialist in Dermatologie. Are competenta in Dermatoscopie. Este membru al Societatii Internationale de Dermatoscopie, al Societatii Romane de...
Vezi profil
Elena  Avram
159 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Genetica medicala, Oftalmologie
English
Clinica Pipera Medicover
Dr. Elena Avram este medic specializat in Oftalmologie si Oftalmogenetica cu o complexa experienta clinica si de cercetare, avand un interes stiintific deosebit pentru bolile...
Vezi profil
Hamid Reza Ayatollahi
518 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Ginecologie
English
Clinica Pipera Medicover ,   Clinica Victoria Medicover ,   Maternitatea Medicover ,   Clinica Pitesti Medicover Doctor Luca
Dr. Hamid Reza Ayatollahi este medic primar in Obstetrica-Ginecologie. Are competenta in Ecografie ginecologica, Colposcopie si supraspecializare in Medicina maternofetala.
Vezi profil
Carmen-Adriana Badea

Psihologie
English, French
Clinica Pipera Medicover
Carmen-Adriana Badea are competenta in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si in psihoterapie...
Vezi profil
Florentina-Carmen Badea
94 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Orl, Orl pediatric
English
Clinica The Bridge Medicover ,   Spitalul Medicover Pipera
Georgeta Badea

Ginecologie
English
Maternitatea Medicover
Competente : Ecografie in Obstetrica-Ginecologie Laparoscopie ginecologica Colposcopie si citodiagnostic Activitate medicala: Supravegherea sarcinii normale si...
Vezi profil
MIHAELA BADEA
308 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

English
Clinica Pipera Medicover
Specializari: ecografie
Vezi profil
Sorina-Nicoleta Badelita

Hematologie
Spitalul Medicover Pipera
Catalin Badiu
5 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Chirurgie cardiovasculara
Clinica The Bridge Medicover
Dr. Catalin Badiu este medic primar in Chirurgie cardiovasculara cu specializare in plastia valvulara si tratamentul anevrismelor de aorta toracica.
Vezi profil
Daniel-Vasile Balaban
14 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Gastroenterologie
Maternitatea Medicover ,   Clinica The Bridge Medicover
Dr. Balaban Daniel este medic specialist Gastroenterologie cu peste 7 ani experienta in domeniul medical. Este membru in Societatea Europeana de Endoscopie Digestiva, Clubul...
Vezi profil
Marina Balaban
93 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

Gastroenterologie
English
Maternitatea Medicover
Florin Ioan Balanica
7 recenzii Aceasta reprezinta o medie a calificativelor atribuite de pacienti dupa interactiunea cu medicul in timpul consultatiei, fiind inregistrata in sistemul electronic de feedback.

English
Clinica Victoria Medicover
Dr. Florin Ioan Balanica este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti si Fondator al #MetodeiDrBalanica, metoda medicala de terapie a...
Vezi profil
Lista medicilor pentru: Medici Bucuresti